Απίστευτο περιστατικό στο NBA – Διακοπή 25 λεπτών λόγω… εμετού (vid)

Απίστευτο περιστατικό στο NBA – Διακοπή 25 λεπτών λόγω… εμετού (vid)

Ένα πρωτόγνωρο σκηνικό έλαβε χώρα στο NBA, στην ανμέτρηση των Κινγκς με τους Τζαζ, με φίλαθλο να κάνει εμετό στο παρκέ, οδηγώντας σε αναγκαστική διακοπή 25 λεπτών.

Το NBA έχει φροντίσει ώστε η ασφάλεια όλων όσων βρίσκονται στο γήπεδο να είναι εξασφαλισμένη, περιορίζοντας την κατανάλωση αλκόολ, μετά τον επικό καυγά που ξεκίνησε στο παρκέ και μεταφέρθηκε στις κερκίδες, με φιλάθλους των Πίστονς να κυνηγούν παίκτες των Πέισερς στο λεγόμενο «Malice at the Palace» το 2004.

Ακόμα κι έτσι όμως δε λείπουν τα ευτράπελα. Οι Σακραμέντο Κινγκς υποδέχθηκαν τους Γιούτα Τζαζ και κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει αυτό που συνέβη στις αρχές της τελεαιταίας περιόδου. Ένας φίλαθλος που καθόταν στην πρώτη σειρά το παράκανε με τις μπύρες και «έβγαλε τα εσώψυχα» του στο παρκέ.

Θεατές, προπονητές και παίκτες προσπαθούσαν να αποφύγουν την ενοχλητική μυρωδιά με όποιο τρόπο μπορούσαν, όμως για να συμβεί αυτό έπρεπε να διακοπεί το ματς για περίπου 25 λεπτά, ώστε οι καθαριστές να απομακρύνουν τις οσμές και να καταστήσουν ξανά ασφαλές το παρκέ από τυχόν γλιστρήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ