Αρίνας σε Στιούαρτ – «Ετοίμασε χειμωνιάτικα γιατί ο ΛεΜπρόν θα σε κάνει trade στη Βουδαπέστη» (pic, vid)

Αρίνας σε Στιούαρτ – «Ετοίμασε χειμωνιάτικα γιατί ο ΛεΜπρόν θα σε κάνει trade στη Βουδαπέστη» (pic, vid)

Ο Γκίλμπερτ Αρίνας είδε τον χαμό στο Πίστονς - Λέικερς, μετά το επεισόδιο μεταξύ Στιούαρτ και ΛεΜπρόν και προειδοποίησε τον παίκτη τον Πίστονς για το μέλλον.

Οι Λέικερς αγωνίστηκαν στο Ντιτρόιτ κόντρα στους Πίστονς, σε ένα ματς με πολλή ένταση. Ο Γκίλμπερτ Αρίνας μπορεί να έχει σταματήσει το μπάσκετ όμως ξέρει ότι ο καβγάς ανάμεσα σε ΛεΜπρόν και Στιούαρτ θα έχει νικητή τον πρώτο, με μεγάλες συνέπειες για την αντιμέτωπιση του δεύτερου από τη λίγκα.

Ο πρώην άσος της Ουάσινγκτον έστειλε το δικό του μήνυμα στον παίκτη των Πιστονιών, μέσω Instagram:

«Να πούμε αλήθεια. Μάζεψε τα πράγματα σου, πάρε χειμωνιάτικα γιατί ο ΛεΜπρόν θα σε κανει trade στη Βουδαπέστη. Δεν ξέρω τι σε τρέλανε, αλλά δεν γίνεται να έρχεσαι σε τέτοια κόντρα με ΛεΜπρόν σε ζωντανή σύνδεση. Θα σου κάνει drug test. Δεν έχεις διαβάσει οδηγίες και τους κανόνες της λίγκας;

Μην τα βάλεις ούτε με τον Κάρι και τον Τόμπσον, γιατί θα σε «τελειώσουν». Οι μόνες ομάδες που μπορούν να παίξουν ξύλο βρίσκονται στο ίδιο παρκέ, όταν ο Κρις Πολ παίζει εναντίον του Ραζόν Ρόντο. Περίμενε να έρθουν κοντά οι συμπαίκτες σου και μετά κάνε τον σκληρό, «πούλα» το σαν το WWE. Καλή τύχη από εδώ και πέρα.

Υ.Γ. Αυτό ήταν χειρότερο κι από το συμβάν με τα όπλα στα αποδυτήρια (μεταξύ Αρίνας και Κρίτεντον). Το μόνο πράγμα που μπορεί να σε σώσει τώρα είναι ο Μάικλ Τζόρνταν να βγάλει 11ο επεισόδιο για το «Last Dance» και να «κόψει» όλες τις σκηνές με τον Σκότι Πίπεν, ή να βγάλει η Βανέσα Μπράιαντ το αντίστοιχο ντοκιμαντέρ για την τελευταία σεζόν του Κόμπι,

Αν νομίζεις ότι λέω μ@@@@@ες ρώτα τον Ενές Καντέρ. Άνοιξε μέτωπο με τον «Βασιλιά» από τη σεζόν 2016-2017 και ο Τούρκος πρόεδρος τον κυνηγάει σπό τότε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ