Το σχόλιο του Βλαχοδήμου για την τεράστια ευκαιρία του Σεφέροβιτς (vids)

Το σχόλιο του Βλαχοδήμου για την τεράστια ευκαιρία του Σεφέροβιτς (vids)

Η Μπενφίκα πήρε υπερπολύτιμη ισοπαλία στη Βαρκελώνη, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα στο φινάλε να νικήσει κιόλας την Μπαρτσελόνα

Η Μπενφίκα πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε στη Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα (0-0) και παραμένει σε τροχιά πρόκρισης στη φάση των «16» του Champions League. Στους 5 βαθμούς οι Λουζιτανοί ενώ θα φιλοξενήσουν την αδιάφορη Ντιναμό Κιέβου την τελευταία αγωνιστική, στους 7 πόντους οι «μπλαουγκράνα» που παίζουν με την Μπάγερν στο Μόναχο.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, που ήταν ένας από τους καλύτερους της Μπενφίκα χθες, μίλησε για τη μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο Σεφέροβιτς προς το τέλος του παιχνιδιού, για τις πιθανότητες πρόκρισης της πορτογαλικής ομάδας και για την επιστροφή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Βλαχοδήμος:

Για την ευκαιρία του Σεφέροβιτς: «Γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες, είχαμε τις ευκαιρίες στο τέλος και δύο καλές στιγμές στο πρώτο παιχνίδι. Το 0-0 είναι καλό αποτέλεσμα. Δεν έβλεπα καλά την ευκαιρία του Χάρις Σεφέροβιτς, είχα συμπαίκτες μπροστά μου. Είδα την πάσα, περίμενα να σκοράρει, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Παίξαμε πραγματικά καλά σήμερα. Ελπίζω ο Σεφέροβιτς να σκοράρει στο επόμενο παιχνίδι».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης της Μπενφίκα: «Πρέπει να νικήσουμε την Ντινάμο Κιέβου στο επόμενο παιχνίδι. Δεν είναι στο χέρι μας. Παίζουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο το πλευρό μας. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν έχουμε την πρόκριση στα χέρια μας, επειδή η Μπαρτσελόνα παίζει με την Μπάγερν. Θα δούμε τι θα συμβεί».

Για την επιστροφή του Τσάβι στην Μπάρτσα: «Ξέραμε ότι παίζουν με καινούργιο προπονητή. Ο νέος προπονητής φέρνει νέα πνοή στην ομάδα, αλλά δεν μιλάμε πολύ γι’ αυτά μιλάμε για την ομάδα μας και για το πλάνο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ