Αιχμές Γκαρσία – «Οι παίκτες μου θέλουν ένα γήπεδο που να μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο»

Αιχμές Γκαρσία – «Οι παίκτες μου θέλουν ένα γήπεδο που να μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο»

Ο Πάμπλο Γκαρσία εξέφρασε την ικανοποίησή του μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Β' επί της Αναγέννησης Καρδίτσας (2-1), ωστόσο δεν παρέλειψε να παραπονεθεί για τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο.

O προπονητής του ΠΑΟΚ Β’, Πάμπλο Γκαρσία σε δηλώσεις του μετά την εντός έδρας νίκη της ομάδα του επί της Αναγέννησης Καρδίτσας με 2-1, εστίασε στην κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, τονίζοντας ότι οι παίκτες του θέλουν ένα γήπεδο όπου θα μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, είναι ομάδες που θέλουν να ανέβουν στην Α Εθνική. Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το γήπεδο δεν μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Σε αυτό το γήπεδο παίζουν τρεις ομάδες και οι παίκτες μου θέλουν ένα γήπεδο, όπου μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο.

Από όλους τους παίκτες μου είμαι ευχαριστημένος, ακόμη και από τους παίκτες μου που ήταν τραυματίες και επέστρεψαν. Έχουμε παίκτες που είναι σε πολύ μικρή ηλικία και τους βοηθάει να παίζουν απέναντι σε ομάδες που έχουν παίκτες μεγάλους σε ηλικία. Βοηθάμε και παίκτες, όπως ο Τσιγγάρας, ο Κούτσιας που δεν παίζουν στην πρώτη ομάδα και τους βοηθάμε να αποκτήσουν ρυθμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ