ΕΠΟΣ – Ο Ρόνι Λόπες ξεχάστηκε και μπήκε στο γήπεδο με τα «κινητά» του! #NOT (Vid)

ΕΠΟΣ – Ο Ρόνι Λόπες ξεχάστηκε και μπήκε στο γήπεδο με τα «κινητά» του! #NOT (Vid)

Απίθανο σκηνικό κατά την είσοδο των δύο ομάδων, με τον Πορτογάλο να βγάζει από την τσέπη του κάτι που έμοιαζε με κινητό. Αλλά δεν ήταν...

Η εικόνα μπορεί να σε μπερδέψει. Μπορεί να σε κάνει να δεις κάτι που πιστεύεις ότι είδες, αλλά η πραγματικότητα, να διαφέρει κατά πολύ. Και αυτό συνέβη στην περίπτωση του Ρόνι Λόπες. Ο οποίος έγινε άθελά του πρωταγωνιστής σε μια… αλλοίωση της πραγματικότητας.

Πριν την έναρξη του αγώνα με την Αντβερπ και κατά την είσοδο των δύο ομάδων στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Αντβέρπ, ο Ρόνι Λόπες «πιάστηκε» από την καμερα να βγάζει από τις τσέπες της ζακέτας του δύο μαύρα αντικείμενα.

Ενώ οι δύο ομάδες έχουν παραταχθεί για την καθιερωμένη ανάκρουση του ύμνου της διοργάνωσης, η τηλεοπτική κάμερα συνέλαβε τον Πορτογάλο άσο να βγάζει δύο αντικείμενα που έμοιαζαν με… κινητά από τις τσέπες της φόρμας του και να τα δείχνει στον Τικίνιο. Μάλιστα, και οι δύο γέλασαν πολύ.

Ακόμη και εκείνοι που «κόβουν» τα βίντεο για τις εταιρείες προώθησης, πίστεψαν στην ψευδαίσθηση που δημιουργήθηκε από την ταχύτητα της εικόνας. Και κάπως έτσι, προέκυψε η είδηση ότι ο Λόπες ξεχάστηκε και μπήκε στο γήπεδο με τα δύο κινητά του.

Ωστόσο, εάν κάποιος επέλεγε να παρατηρήσει καλύτερα και σε στοπ καρέ το σκηνικό, θα καταλάβαινε ότι εν τέλει ο Λόπες δεν ξεχάστηκε. Ούτε, βεβαίως, είχε κάποιο κινητό επάνο του.

Τι είχε; Τα γάντια του. Τα οποία επειδή είχαν μαύρο χρώμα, δημιούργησαν μια φοβερή παρανόηση!

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ