Ρονάλντο – Απολογήθηκε για την κόκκινη, αγοράζοντας υπολογιστές σε όλους (vid)

Ρονάλντο – Απολογήθηκε για την κόκκινη, αγοράζοντας υπολογιστές σε όλους (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την αποβολή του ως παίκτης της Γιουβέντους, στο ματς με τη Βαλένθια, το 2018, αποφάσισε να επανορθώσει αγοράζοντας υπολογιστές σε όλους.

Μία άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τον άλλοτε συμπαίκτη του στη Γιουβέντους, Βόιτσιεχ Σέζνι.

Ήταν Σεπτέμβρης του 2018, όταν η «Γιούβε» αντιμετώπιζε στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League την Βαλένθια (0-2) στο «Μεστάγια». Εκεί, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ με το σκορ στο 0-0 είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα στο 29′, καθώς πάνω στα νεύρα του είχε πιάσει από τα μαλλιά παίκτη των «νυχτερίδων».

Ο ίδιος, παραπονούμενος, προσπάθησε να διεκδικήσει το δίκιο του, ώσπου στο φινάλε έβαλε τα κλάματα για το γεγονός ότι άφησε την ομάδα του με δέκα. Μετά από δύο μήνες, ήρεμος πλέον και έχοντας καταλάβει το λάθος του, πήρε την απόφαση να δείξει με έμπρακτο τρόπο την μετάνοιά του, αγοράζοντας iMacs υπολογιστές σε όλο το τιμ των «μπιανκονέρι».

«Του πήρε δυο μήνες να το κατανοήσει και μετά μας πήρε iMac, όλα καλά», ανέφερε ο Πολωνός τερματοφύλακας στην εκπομπή Prosto w Szczene.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ