Σύρραξη στην Αυστραλία μετά από «poster» στον Ντελαβεντόβα (vid)

Σύρραξη στην Αυστραλία μετά από «poster» στον Ντελαβεντόβα (vid)

Ο αγώνας των Μέλμπουρν Φοίνιξ με τη Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ ξέφυγε με παίκτες να έρχονται στα χέρια, μετά από ένα εντυπωσιακό κάρφωμα με «θύμα» τον Ματ Ντελαβεντόβα.

Το NBL είναι ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο πρωτάθλημα, με ολοένα και περισσότερους παίκτες να το χρησιμοποιούν σαν «σκαλοπάτι» όπως ο ΛαΜέλο Μπολ. Όμως στον αγώνα μεταξύ των Μέλμπουρν Φοίνιξ και Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ τα βλεμματα δεν τα «τράβηξε» το μπάσκετ, αλλά μια σύρραξη.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι παίκτες της Γιουνάιτεντ βγήκαν στον αιφνιδιασμό, όντας δύο απέναντι σε έναν, τον παλιό παίκτη και πρωταθλητή με τους Καβαλίερς, αλλά και συμπαίκτη του Γιάννη στους Μπακς, Ματ Ντελαβεντόβα.

Ο Μιτς Κρικ πήρε την μπάλα την κατάλληλη στιγμή και… ισοπέδωσε τον συμπατριώτη του, «πικάροντας» τον ενώ ήταν κάτω. Ομως αυτή η φάση δεν πέρασε χωρίς απάντηση, καθώς ο Μέισον Πίτλινγκ τον «ξάπλωσε» και ο Αϊζέια Λεάφα ανταπέδωσε για χάρη του Κρικ.

Όλο αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ξεσπάσει σύρραξη κοντά στις θέσεις των θεατών. Αφού η μανούρα διαλύθηκε, ο Πίτλινγκ αποβλήθηκε και ο Κρικ που είχε πάρει τεχνική ποινή για το «πικάρισμα» χρεώθηκε με ένα αντιαθλητικό, όπως και ο Λεάφα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ