Επικό blooper του Κάλντγουελ-Πόουπ – Έφαγε τάπα από το ταμπλό (vids)

Επικό blooper του Κάλντγουελ-Πόουπ – Έφαγε τάπα από το ταμπλό (vids)

Ο Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ ήταν πρωταγωνιστής σε μια δυσάρεστη για εκείνον φάση κόντρα στους Τζαζ, όταν σε προσπάθειά του για κάρφωμα, δεν υπολογίσε καλά κι έφαγε τάπα από τη γωνία του ταμπλό.

Οι Γιούτα Τζα δε δυσκολεύτηκαν κόντρα στους Γουίζαρντς κι επιβλήθηκαν με 123-98 στην πρωτεύουσα, όμως η φάση που θα θυμούνται όλοι από το ματς είναι μια εξαιρετικά περίεργη και σπάνια, με πρωταγωνιστή τον Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ.

Ο σούτινγκ γκαρντ των «Μάγων» ξεπέρασε τον εμπόδιο του Τζο Ινγκλς από το πλάι, πήρε τα βήματα και ξεκίνησε προσπάθεια για κάρφωμα. Δεν υπολόγισε όμως καλά το που βρισκόταν και βρήκε στη γωνία του ταμπλό, τρώγοντας μια τάπα εντελώς σιαφορετική από τις άλλες, με τον ίδιο να κουνά το κεφάλι του με δυσπιστία, μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που συνέβη.

Σίγουρα ήταν κάτι πρωτόγνωρο και μπαίνει άμετα στη συζήτηση για τη χειρότερη προσπάθεια για κάρφωμα, μαζί με αυτή του Μαρίς Σπείτς στους τελικούς του 2015, όταν πρώτα αστόχησε ολομόναχος και στη συνέχεια έριξε κάτω τον διαιτητή.

Δείτε εδώ και τις δύο φάσεις:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ