Παυλίδης – «Δεν χαλαρώνουμε, έχουμε Super Cup το Σάββατο» (vid)

Παυλίδης – «Δεν χαλαρώνουμε, έχουμε Super Cup το Σάββατο» (vid)

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης σε δηλώσεις του μετά την νίκη επί του Εθνικού (9-5), εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόκριση στους οκτώ της Euroleague, ξεκαθαρίζοντας όμως πως δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλάρωση.

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού επικράτησε του Εθνικού με 9-5 και με 3/3 νίκες προκρίθηκε πρώτη στον προκριματικό όμιλο της Euroleague.

Μετά την λήξη του παιχνιδιού, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Χάρης Παυλίδης δήλωσε ικανοποιημένος από τις προσπάθειες των παικτριών του, τόνισε όμως ότι δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού γιατί ακολουθεί το Super Cup το ερχόμενο Σάββατο.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι πρωταθλήτριες Ευρώπης είχαν εξασφαλισμένη την πρόκριση στους «8» του θεσμού από το Σάββατο μετά την νίκη επί της Ρόμα (15-8).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα καλό τουρνουά από πλευράς μας, ιδιαίτερα στην άμυνα πήγαμε πάρα πολύ καλά, είναι και το κομμάτι που έχουμε δουλέψει περισσότερο καιρό, κάθε φορά στην αρχή της σεζόν ξεκινάμε από τα βασικά, που είναι η άμυνα.

Στην επίθεση έχουμε ταλέντο, βρίσκουμε λύσεις, αλλά ακόμα οι αυτοματισμοί δεν είναι στο σημείο που πρέπει. Περάσαμε πρώτοι, δεν έχει και μεγάλη διαφορά πρώτος-δεύτερος. Συγχαρητήρια και στον Εθνικό, έκανε ένα φανταστικό τουρνουά, πέρασε στους οκτώ, δύο ελληνικές ομάδες.

Να δώσω και τις ευχαριστίες μου στον ΟΠΑΝ και στον Δήμο Πειραιά, γιατί είδαμε ότι η έδρα παίζει ρόλο στο γυναικείο, δύο ελληνικές ομάδες περάσαμε στην επόμενη φάση. Δεν μπορούμε να ξεκουραστούμε, δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε, έχουμε το Σάββατο το Super Cup, είναι ένα τρόπαιο, ένας τελικός, δεν κρίνει κάτι στη σεζόν. Η ομάδα αν παρουσιάσει το ίδιο πρόσωπο, θα έχουμε ευτυχή κατάληξη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ