«Επίθεση» αγάπης στον Ρούντιγκερ από οπαδούς της Τσέλσι (vid)

«Επίθεση» αγάπης στον Ρούντιγκερ από οπαδούς της Τσέλσι (vid)

Η ενέργεια του Αντόνιο Ρούντιγκερ να ρίξει με δύναμη την μπάλα στον πεσμένο Τανγκί Ντομπελέ, στον χθεσινό (5/1) ημιτελικό του EFL Cup ανάμεσα στην Τσέλσι και την Τότεναμ άρεσε στους οπαδούς των «μπλε».

Η Τσέλσι ήταν εντυπωσιακή χθες (5/1), στον πρώτο ημιτελικό του EFL Cup, απέναντι στην Τότεναμ (2-0) στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την παρουσία της στον τελικό του θεσμού.

To παιχνίδι με τους «spurs», πέρα από την νίκη, αποτέλεσε μία καλή αφορμή για τους φιλάθλους των γηπεδούχων να δείξουν την αγάπη τους προς το πρόσωπο του Αντόνιο Ρούντιγκερ.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός στόπερ, ο οποίος αποκτήθηκε από τους «μπλε» τον Ιούλιο του 2017, ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας. Μπορεί να μην βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά με το δυναμικό παιχνίδι που τον χαρακτηρίζει, δεν άφησε περιθώρια στους αντιπάλους να γίνουν απειλητικοί.

Βέβαια σε μία φάση χθες έδειξε υπερβολική δύναμη ισχύος, καθώς σε μία επίθεση των φιλοξενούμενων και ενώ ενώ είχε πέσει στο έδαφος ο Τανγκί Ντομπελέ μετά από σπρώξιμο του Αθπιλικουέτα, ο Ρούντιγκερ χωρίς να δείξει κανένα οίκτος κλώτσησε με δύναμη την μπάλα πάνω στην πλάτη του Γάλλου.

Η κίνηση πάντως του 28χρονου, αντί να καταδικαστεί από τους φίλους της Τσέλσι, έδωσε το έναυσμα ώστε να γίνει αποδέκτης αργότερα ενός απίστευτου κύματος αγάπης από τους οπαδούς των Λονδρέζων στα social media.

Μάλιστα ένας φίλαθλος το πήγε ένα βήμα παραπέρα, προτρέποντας άλλους οπαδούς της ομάδας να συσπειρωθούν ώστε να συγκεντρώσουν τα χρήματα που χρειάζονται για την παραμονή του Ρούντιγκερ στο Νησί.

Υπενθυμίζεται ότι το ερχόμενο καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του διεθνούς αμυντικού, ο οποίος φαίνεται να είναι ιδιαίτερα περιζήτητος, με τις Ρεάλ, Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου να έχουν εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρούντιγκερ για να παραμείνει κάτοικος Λονδίνου επιθυμεί διπλασιασμό των τωρινών του αποδοχών (έχει λαμβάνειν περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ).

Chelsea fan on Twitter offers to start a Go Fund Me page for Antonio Rudiger

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ