Τζόκοβιτς – Ακροδεξιός πολιτικός παίρνει το μέρος του – «Σκεφτείτε τι θα κάνουν σε εσάς» (vids)

Τζόκοβιτς – Ακροδεξιός πολιτικός παίρνει το μέρος του – «Σκεφτείτε τι θα κάνουν σε εσάς» (vids)

Ο ακροδεξιός Βρετανός πολιτικός, Νάιτζελ Φάρατζ, τάχθηκε υπέρ του Νόβακ Τζόκοβιτς, με μήνυμα που διχάζει σχετικά με τα εμβόλια, προκαλώντας την οργή του Άντι Μάρεϊ.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είδε τον δικαστή να αποφαίνεται υπέρ του, όμως αργότερα συνελήφθη. Ο Σέρβος μίλησε για πρώτη φορά, λέγοντας πως θέλει να παίξει στο Australian Open, παρά τα όσα έχει περάσει.

Μέσα σε όλα αυτά είδε να τάσσεται στο πλευρό του ένας απρόσμενος και παράδοξος σίγουρα σύμμαχος, ο Νάιτζελ Φάρατζ, γνωστή πολιτική φιγούρα της ακροδεξιάς στη Βρετανία και φανατικός οπαδός του «Brexit».

Ο Φάρατζ πήρε θέση για τα όσα έχουν συμβεί, εμπλέκοντας στην τοποθέτησή του και τον κόσμο, σε ένα διχαστικό μήνυμα υπέρ του Τζόκοβιτς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μιλώ με την οικογένεια Τζόκοβιτς κι είναι ξεκάθαροι ότι η Tennis Australia, σύμφωνα με τη νομοθεσία της Πολιτείας της Βικτώρια, επέτρεψε στον Νόβακ να πάει στην Αυστραλία καθώς διέθετε αποδείξεις θετικού τεστ PCR εντός του τελευταίου εξαμήνου.

Στη συνέχεια συνελήφθη, του πήραν το κινητό του και το πορτοφόλι του. Κι όταν η Αυστραλή Υπουργός Εσωτερικών λέει ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ελεύθερος να φύγει, ΔΕΝ μιλά σταράτα.

Αν ο Νόβακ δεν ασκήσει έφεση, θα αντιμετωπίσει αυτόματα μια απαγόρευση έκδοσης βίζας για τρία χρόνια – κι έτσι πρέπει να παραμείνει σε συνθήκες φυλάκισης μέχρι την ακρόαση της Δευτέρας. Κι αν μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο στον Νο 1 τενίστα του κόσμου, σκεφτείτε τι μπορούν να κάνουν σε εσάς.»

Ο Άντι Μάρεϊ δεν έμεινε αμέτοχος και του υπενθύμισε τις πολιτικές θέσεις που έχει εκφράσει πολλάκις.

Ακολουθεί η απάντησή του:

«Σε παρακαλώ να καταγράψεις την αμήχανη στιγμή που τους λες στους συγγενείς του Τζόκοβιτς ότι ξόδεψες το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας σου για να απελαύνονται άτομα από την Ανατολική Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ