Απίστευτο «καλάθι και φάουλ» στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας (vid)

Απίστευτο «καλάθι και φάουλ» στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας (vid)

Ο Όστιν Τίλγκμαν της Ραβένα σημείωσε ένα αδιανόητο καλάθι, παίρνοντας μάλιστα και το φάουλ, στην αναμέτρηση απέναντι στη Φεράρα για την Α2 Ιταλίας.

Όσοι παίζουν στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ με τις παρέες τους θα γνωρίζουν το γνωστό παιχνίδι «HORSE», όπου ένας παίκτης προσπαθεί να σημειώσει ένα δύσκολο καλάθι της επιλογής τους και στη συνέχεια ο αντίπαλος πρέπει να τον μιμηθεί και αν αστοχήσει χάνει.

Κάτι παρόμοιο πήγε να γίνει και στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Ραβένα και τη Φεράρα.

Ο γκαρντ των γηπεδούχουν, Όστιν Τίλγκμαν, είχε κερδίσει βολές, με το σκορ να είναι στο 71-74 υπέρ των φιλοξενούμενων, με περίπου τρία λεπτά να απομένουν στο ρολόι για την ολοκλήρωση της τέταρτης περιόδου και της αναμέτρησης.

Ο Αμερικανός αφού έβαλε την πρώτη για το 72-74, έχασε τη δεύτερη, όμως κατάλαβε από την αρχή πως το σουτ δεν ήταν καλό και έτρεξε για το επιθετικό ριμπάουντ ο ίδιος, το οποίο και πήρε.

Στη συνέχεια δεν έχασε χρόνο και εφόρμησε προς το καλάθι, όπου και αφού του έγινε φάουλ πέταξε την μπάλα στον αέρα και εκείνη αφού βρήκε στο πάνω μέρος του ταμπλό κατέληξε στο καλάθι για το «καλάθι και φάουλ».

Ο Τίλγκμαν έβαλε και τη βολή, δίνοντας το προβάδισμα με 75-74 στη Ραβένα, ενώ για την ιστορία, η ομάδα του κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 79-78 και να μείνει δεύτερη στη βαθμολογία. Με το τρελό καλάθι του βραχύσωμου γκαρντ να αποδεικνύεται… χρυσάφι.

Δείτε το απίθανο καλάθι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ