Ο Νοέλ «ξάπλωσε» τον Αντετοκούνμπο (vid)

Ο Νοέλ «ξάπλωσε» τον Αντετοκούνμπο (vid)

Ο Νέρλενς Νοέλ έβλεπε πως οι Νικς δεν μπορούσαν με τίποτα να σταματήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και σε μια προσπάθειά του να τον ανακόψει τον χτύπησε στο κεφάλι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει τέτοια σωματική διάπλαση, η οποία σε συνδυασμό με τις ικανότητες και το μυαλό του, καθιστά αδύνατον να τον σταματήσουν οι αντίπαλες άμυνες.

Μάλιιστα πάνω στην απελπισία τους να τα καταφέρουν, καταφεύγουν κυριολεκτικά σε ξύλο. Ο Νέρλενς Νοέλ είχε αναλάβει να τον μαρκάρει σε μια φάση στις αρχές της δεύτερης περιόδου και δεν ήξερε τι να κάνει.

Ο «Greek Freak» είχε ήδη ποστάρει και είτε θα έκανε περιστροφή για την αγαπημένη του κίνηση είτε θα έφευγε κατευθείαν προς το καλάθι. Τελικά έκανε το δεύτερο κι ο αντίπαλός του δεν ήταν καθόλου έτοιμος.

Παρότι είχε χάσει τη φάση, προσπάθησε να πάει για τάπα, όμως δεν τα κατάφερε. Αντί για την μπάλα βρήκε γεμάτα τον Γιάννη στο πρόσωπο. Ο σταρ των Μπακς έπεσε στο παρκέ κι έδειχνε ζαλισμένος, όμως ύστερα από λίγο συνέχισε κανονικά.

Το χτύπημα δε φάνηκε να τον επηρεάζει καθόλου, αφού οδήγησε τα «Ελάφια» σε άνετη νίκη (123-108) και ήταν γι’ ακόμη μια φορά εξαιρετικός.

Δείτε εδώ το χτύπημα του Νοέλ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ