Ο Κάρι πήρε «φωτιά» στην τελευταία περίοδο και ξεπέρασε τον Κόμπι (pics, vid)

Ο Κάρι πήρε «φωτιά» στην τελευταία περίοδο και ξεπέρασε τον Κόμπι (pics, vid)

Ο Στεφ Κάρι «ξέσπασε» στην τελευταία περίοδο κόντρα στους Ρόκετς με 21 πόντους και προσπέρασε τον Κόμπι Μπράιαντ σε ένα στατιστικό.

Ο Στεφ Κάρι μέχρι το ματς κόντρα στους Ρόκετς έμοιαζε γήινος και τρωτός. Το τελευταίο διάστημα δεν ήταν το ίδιο αποτελεσματικός στα τρίποντα, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει συνήθως.

Είχε χάσει μάλιστα τα 95 από τα 135 τελευταία που επιχείρησε, όμως κανείς δεν ήθελε να του δώσει το δικαίωμα να έχει απλά μια περίοδο που παίζει… όπως όλοι υπόλοιποι.

Κόντρα στους Ρόκετς γύρισε στα παλιά του στάνταρ και το έκανε με τον πιο εμφατικό τρόπο. Είχε 40 πόντους, 9 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και μόλις 1 λάθος σε 38 λεπτά συμμετοχής, το καλύτερο όμως το κρατούσε για το τελευταίο κομμάτι του ματς.

Στο τέταρτο δωδεκάλεπτο πάτησε το… κουμπί της ανάφλεξης και «έκαψε« τους Ρόκετς. 21 πόντοι, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ κι 1 κλέψιμο. Είχε 3/3 δίποντα, 4/7 τρίποντα και 3/4 βολές, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στο να έρθει το θετικό αποτέλεσμα, χωρίς καν να παίξει σε όλη την περίοδο (10 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα).

Οι 21 πόντοι του έδωσαν την ευκαιρία να φτάσει για 37η φορά στην καριέρα του τους 20+ σε μια περίοδο, ξεπερνώντας τον Κόμπι Μπράιαντ που το είχε καταφέρει 36 φορές.

Δείτε εδώ τα… όργια του Στεφ στην τελευταία περίοδο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ