Ο τραυματισμός του Καρμέλο Άντονι με τους Κλίπερς (pic, vid)

Ο τραυματισμός του Καρμέλο Άντονι με τους Κλίπερς (pic, vid)

Ο Καρμέλο Άντονι ένιωσε το σώμα του να τον προδίδει μετά μια ντρίμπλα και ένα τράβηγμα τον υποχρέωσε να αποχωρήσει στο ημίχρονο του ντέρμπι με τους Κλίπερς.

Ο Καρμέλο Άντονι είναι πλέον 37 ετών και συνεχίζει στο NBA με τους Λέικερς πιο ώριμος από ποτέ.

Όμως, παρά το γεγονός ότι πνευματικά είναι στην καλύτερή του φάση, δε συμβαίνει το ίδιο με το σώμα του, πράγμα λογικό. Δεν έχει πια τη ευλυγισία και την εκρηκτικότητα που τον συνόδευαν και το πλήρωσε κόντρα στους Κλίπερς, καθώς αποχώρησε τραυματίας.

Ξεκίνησε μια διείσδυση κσι μάζεψε την μπάλα για να εκτελέσει από μέση απόσταση, με βήμα πίσω. Από την ώρα που τελείωσε την ντρίμπλα και πάτησε να σηκωθεί ένιωσε τράβηγμα στο πόδι.

Μάλιστα μέχρι να πάρει ταιμάουτ η ομάδα, οι Κλίπερς σκόραραν ανενόχλητοι. Με την τελική διαφορά να είναι μόλις ένας πόντος υπέρ τους (111-110) αυτή η φάση απέβη καθοριστική, αν και μόλις λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Ο Βόγκελ πάντως αποθέωσε τον παίκτη του σε δηλώσεις:

«Ο ΛεΜπρόν παίρνει πολλά εύσημα για αυτό που κάνει το 19ο έτος παρουσίας του στο ΝΒΑ. Και δεν νομίζω ότι ο κόσμος μιλάει αρκετά για το τι κάνει ο Καρμέλο στο 19ο έτος. Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο».

Δείτε εδώ τη φάση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ