Πάρτι της Νότιγχαμ στο ημίχρονο: 3-1 την Λέστερ! (vids)

Πάρτι της Νότιγχαμ στο ημίχρονο: 3-1 την Λέστερ! (vids)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ κάνει... όργια απέναντι στην Λέστερ με το σύνολο του Στιβ Κούπερ να προηγείται με 3-1 στο πρώτο 45λεπτό βάζοντας έτσι τις βάσεις για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Μετά την Άρσεναλ από τα… δόντια της Νότιγχαμ φαίνεται πως δεν θα γλιτώσει ούτε η Λέστερ. Το σύνολο του Στιβ Κούπερ υποδέχεται αυτή την ώρα την Λέστερ των πολλών αστέρων, με την ομάδα της Τσάμπιονσιπ να έχει μετατρέψει την αναμέτρηση σε παράσταση για έναν ρόλο.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Ζιγκερνάγκελ στο 23′, ωστόσο πριν καλά καλά συνέλθουν οι παίκτες του Ρότζερς ξαναχτύπησαν ένα λεπτό αργότερα με δράστη αυτή την φορά, τον Τζόνσον.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα η Νότιγχαμ πέτυχε και τρίτο τέρμα, χάρη σε όμορφη σκαστή κεφαλιά του Γουόραλ για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο εντυπωσιακό 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 3-1 με τον Ιχενάντσο, με το σκορ του πρώτου ημιχρόνου να δίνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην Νότιγχαμ η οποία τείνει να εξελιχθεί στον φετινό θεσμό σε «φονέας γιγάντων».

Δείτε εδώ τα δύο πρώτα γκολ της Νότιγχαμ

Το 3-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ