Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το Μπέργκαμο (vids)

Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το Μπέργκαμο (vids)

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν δώσει ερυθρόλευκο χρώμα στο Μπέργκαμο – Δείτε βίντεο με τον κόσμο του πειραϊκού συλλόγου.

Αντίστροφα για το αποψινό μεγάλο παιχνίδι με την Αταλάντα (22:00) για το Europa League μετρούν πλέον άπαντες στον Ολυμπιακό.

Οι Ερυθρόλευκοι ψάχνουν απόψε ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τους βοηθήσει ενόψει της ρεβάνς, που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στο Γ. Καραϊσκάκης (24/2).

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του δεν θα είναι μόνοι τους στο «Gewiss Stadium», αλλά θα έχουν τη βοήθεια περίπου 800 οπαδών τους, οι οποίοι ταξίδεψαν στο Μπέργκαμο και θα προσπαθήσουν με τη φωνή τους να δώσουν ώθηση στους «ερυθρόλευκους» παίκτες.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει κατακλύσει τους δρόμους της πόλης, με τους οπαδούς των Πειραιωτών να τραγουδούν συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα και να έχουν δώσει ερυθρόλευκο χρώμα στο Μπέργκαμο.

Το10.gr βρίσκεται στην ιταλική πόλη και σας δίνει την ευκαιρία να δείτε βίντεο με τον κόσμο του Ολυμπιακού να φωνάζει συνθήματα και να προετοιμάζεται για το αποψινό παιχνίδι.

Δείτε βίντεο από τις καφετέριες, αλλά και το σιδηροδρομικό σταθμό.

Από τις καφετέριες:

Και δεύτερο βίντεο:
Από τον σιδηροδρομικό σταθμό:
Δεύτερο βίντεο:
Ενα ακόμα με τον κόσμο του Ολυμπιακού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ