Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ενώθηκαν για καλό σκοπό (vid)

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ενώθηκαν για καλό σκοπό (vid)

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός και ΑΕΚ συνεργάστηκαν στο σποτ του ΕΣΑΚΕ με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, υπογραμμίζοντας τη σημασία των πρώτων βοηθειών.

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός και ΑΕΚ δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα εκτός των τεσσάρων γραμμών κι ένωσαν τις δυνάμεις τους για να στείλουν ένα κοινωνικό μήνυμα.

Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης και Νίκος Παππάς πρωταγωνιστούν στο σποτ του ΕΣΑΚΕ σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, θυμίζοντας σε όλους τη σημασία γνώσης κι εφαρμογής των πρώτων βοηθειών.

Aναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ

«Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (ΕΕΣ) και ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών (ΕΣΑΚΕ) ενώνουν τις δυνάμεις τους για ακόμα μία φορά, στοχεύοντας στην ενημέρωση του κοινού για τη σημασία γνώσης Πρώτων Βοηθειών και την πρόληψη ατυχημάτων και τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, ο ΕΕΣ και ο ΕΣΑΚΕ, με την πολύτιμη συμβολή κορυφαίων αθλητών του Ελληνικού μπάσκετ, όπως ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης (Ολυμπιακός), ο Λευτέρης Μποχωρίδης (Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ) και ο Νίκος Παππάς (ΑΕΚ), στέλνουν ηχηρό μήνυμα ευαισθητοποίησης για την αναγκαιότητα ορθής γνώσης παροχής πρώτων βοηθειών, οι οποίες μπορούν να σώσουν μια ζωή που βρίσκεται σε κίνδυνο.

Παράλληλα, προτρέπουν τον κόσμο να γνωρίσει τις Πρώτες Βοήθειες δίπλα στους κορυφαίους εκπαιδευτές Σαμαρείτες-Διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Υπενθυμίζεται ότι, κατόπιν πρωτοβουλίας του ΕΣΑΚΕ, η 13η αγωνιστική της Stoiximan Basket League ήταν αφιερωμένη στις πρώτες βοήθειες και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, με τους εκπαιδευτές του ΕΕΣ να πραγματοποιούν επίδειξη Πρώτων Βοηθειών, στα ημίχρονα όλων των αναμετρήσεων της αγωνιστικής.

Οι συγκεκριμένες δράσεις εντάσσονται στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας που υφίσταται μεταξύ ΕΣΑΚΕ και Ε.Ε.Σ, ενώ σχεδιάζονται νέες κοινές δράσεις, με στόχο τη στήριξη του αθλητισμού και την ανάδειξη της υπέρτατης αξίας του εθελοντισμού.»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ