Απίθανος Έρικσεν: Επέστρεψε με γκολ στην Εθνική Δανίας (vids)

Απίθανος Έρικσεν: Επέστρεψε με γκολ στην Εθνική Δανίας (vids)

Ο Κρίστιαν Έρικσεν χρειάστηκε μόλις δύο λεπτά από την στιγμή που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο για να βρει δίχτυα και να ολοκληρώσει την ονειρική του επιστροφή με το εθνόσημο.

Έχουν περάσει εννέα μήνες από την ημέρα που ο Κρίστιαν Έρικσεν σόκαρε όλον τον πλανήτη με την κατάρρευσή του στο Euro 2020 το περασμένο καλοκαίρι.

Πλέον ο μέσος της Μπρέντφορντ έχει αφήσει πίσω του το γεγονός αυτό και απόψε (26/3) έκανε τη μεγάλη επιστροφή με την Εθνική ομάδα της Δανίας στο φιλικό κόντρα στην Ολλανδία.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα, με το «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα», γήπεδο που μεγαλούργησε πριν μερικά χρόνια ως παίκτης του Άγιαξ, να σηκώνεται στο… πόδι και να τον αποθεώνει, προσφέροντάς του ένα θερμό χειροκρότημα.

Η ονειρική επιστροφή του ‘Ερικσεν όμως δεν σταμάτησε εκεί. Δεν του… αρκούσε ένα απλό χειροκρότημα και έτσι μόλις δύο λεπτά μετά την είσοδό του, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, σκοράροντας με ένα εξαιρετικό πλασέ, αντάξιο της κλάσης του, μειώνοντας σε 3-2 για τους Δανούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ