O Σιώπης δέχθηκε χαστούκι από παίκτη της Μπεσίκτας (vids)

O Σιώπης δέχθηκε χαστούκι από παίκτη της Μπεσίκτας (vids)

Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία με το επεισόδιο ανάμεσα στον Σιώπη και τον Λάρι, όπου ο παίκτης της Μπεσίκτας φαίνεται να χαστουκίζει τον Έλληνα μέσο.

Τράμπζονσπορ και Μπεσίκτας τέθηκαν αντιμέτωπες στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Τουρκία, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται στην ισοπαλία και το 1-1. Ωστόσο, μια στιγμή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης έχει φέρει πολλή συζήτηση στη γειτονική χώρα.

Συγκεκριμένα, πρωταγωνιστές ήταν ο Μανώλης Σιώπης και ο Κάιλ Λάριν της Μπεσίκτας. Ο επιθετικός των «ασπρόμαυρων» έκανε μια εφόρμηση από τα άκρα στο 80ο λεπτό του ματς, με τον Έλληνα μέσο να προσπαθεί να τον σταματήσει χρησιμοποιώντας τα χέρια του.

Ο Σιώπης κράτησε τον Καναδό, τραβώντας τον από τη φανέλα του, με αποτέλεσμα εκείνος να εκνευριστεί να σπρώξει τον 27χρονο αντίπαλό του. Ωστόσο, ο Λάριν δεν σταμάτησε εκεί, αφού φαίνεται να έριξε χαστούκι στον Έλληνα μέσο, ο οποίος έπεσε στο έδαφος.

Αμέσως ο διαιτητής επενέβη στη φάση και έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Καναδό στέλνοντάς τον στα αποδυτήρια για το υπόλοιπο του ματς.

Δείτε τα βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ