Μάτα και Μάτιτς αποχαιρέτησαν καταχειροκροτούμενοι το «Old Trafford» (vid)

Μάτα και Μάτιτς αποχαιρέτησαν καταχειροκροτούμενοι το «Old Trafford» (vid)

Όμορφες στιγμές στο «Old Trafford» με τον κόσμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποχαιρετά τους Χουάν Μάτα και Νεμάνια Μάτιτς που αποχωρούν από την ομάδα.

Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στο «Old Trafford» αφού το παιχνίδι με την Μπρέντφορντ ήταν το τελευταίο εντός έδρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για φέτος, με τους Χουάν Μάτα και Νεμάνια Μάτιτς να αγωνίζονται για ύστατη φορά μπροστά στο κοινό των «κόκκινων διαβόλων».

Οι δύο άσοι αποχωρούν το καλοκαίρι από την ομάδα και κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους ο Ραλφ Ράνγκνικ τους αντικατέστησε ώστε να πάρουν το χειροκρότημα από την κερκίδα. Όλο το γήπεδο σηκώθηκε όρθιο και αποθέωσε τόσο τον Ισπανό όσο και τον Σέρβο για την πολυετή παρουσία τους.

Ο Μάτα πήγε στη Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο του 2014 και φόρεσε τη φανέλα της ομάδας σε 283 παιχνίδια έχοντας 51 γκολ και 47 ασίστ. Από την άλλη, ο Μάτιτς ανήκει στον σύλλογο από το καλοκαίρι του 2017 και κατέγραψε συνολικά 187 συμμετοχές με 4 γκολ και 7 ασίστ έχοντας σαφώς μικρότερη προσφορά από τον Ισπανό.

Κοινή συνισταμένη και των δύο πάντως η Τσέλσι, από την οποία μεταπήδησαν στη Γιουνάιτεντ, σε διαφορετικές βέβαια περιόδους ο καθένας. Απόψε αποχαιρέτησαν μαζί το «Θέατρο των Ονείρων»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ