Ολυμπιακός: O Αντιδήμαρχος του Βελιγραδίου τραγουδά το «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» (vid)

Ολυμπιακός: O Αντιδήμαρχος του Βελιγραδίου τραγουδά το «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» (vid)

Ακόμα και η δημοτική αρχή του Βελιγραδίου βρίσκεται στο πλευρό του Ολυμπιακού ενόψει του Final Four.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Βελιγράδι για να συμμετέχει στο Final Four της Euroleague και να διεκδικήσει το τέταρτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του στη διοργάνωση.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν είναι μόνοι τους φυσικά στην πρωτεύουσα της Σερβίας καθώς χιλιάδες Έλληνες θα ταξιδέψουν ή έχουν ταξιδέψει για να ενισχύσουν με την παρουσία τους τις προσπάθειες της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Στο… κόλπο όμως έχουν μπει και οι Σέρβοι, καθώς οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα θα στηρίξουν τους Πειραιώτες, όμως δεν είναι μόνο οι απλοί φίλαθλοι. Στο πλευρό του Ολυμιακού βρίσκεται και ο Αντιδήμαρχος του Βελιγραδίου, Γκόραν Βέσιτς, ο οποίος μάλιστα πήγε στα αποδυτήρια της ομάδας, φωνάζοντας ρυθμικά το γνωστό σύνθημα: «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό»!

«Είμαστε εδώ, στο γήπεδο του Βελιγραδίου και όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του Final 4. Είμαστε στα αποδυτήρια, δεν είναι μυστικό ότι υποστηρίζω τον Ολυμπιακό! Ας δούμε πως είναι τα αποδυτήριά τους. Λοιπόν, αυτά είναι τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Όλα είναι τακτοποιημένα, επομένως… Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βέσιτς.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ