Αργεντινή: Σόου με 5 γκολ ο Μέσι κόντρα στην Εσθονία (vids)

Αργεντινή: Σόου με 5 γκολ ο Μέσι κόντρα στην Εσθονία (vids)

Ο μυθικός Λιονέλ Μέσι προσέφερε ένα απολαυστικό σόου στο φιλικό της Αργεντινής με την Εσθονία, πετυχαίνοντας 5 γκολ!

Ασταμάτητος ο Λίο Μέσι στο φιλικό της Αργεντινής με την Εσθονία, στην Ισπανία. Ο Αργεντινός πέτυχε 5 γκολ, αφού σκόραρε στο 8′ (πέναλτι), στο 45′, στο 47′, στο 71΄ και στο 76′.

Ο Μέσι έστησε… πάρτι απέναντι σε μια ομάδα σαφώς υποδέεστερη της Αργεντινής. Λίγες ημέρες μετά από τη σπουδαία του εμφάνιση κόντρα στην Ιταλία που έφερε τον τίτλο της υπερπρωταθλήτριας κόσμου στην Αργεντινή, ο Pulga ήταν εκπληκτικός στο διεθνές φιλικό επί της Εσθονίας και με πέντε γκολ οδήγησε την αλμπισελέστε σε μία εντυπωσιακή επικράτηση με 5-0.

Έτσι, ο Λέο έφτασε τα 86 γκολ και ανέβηκε στην 4η θέση με τους all-time σκόρερ σε διεθνές επίπεδο, αφήνοντας πίσω του τον Φέρεντς Πούσκας.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Αρμάνι, Μολίνα (74′ Μοντιέλ), Πετσέλα, Λισάντρο Μαρτίνες (62′ Σένεσι), Ακούνια (74′ Γκονσάλες), Ντε Πολ (62′ Παλάσιος), ΜακΆλιστερ (66′ Φόιτ), Γκόμες, Μέσι, Κορέα (62′ Ντιμπάλα), Άλβαρες

ΕΣΘΟΝΙΑ: Ίγκονεν, Τενίστε, Πουργκ (63′ Κουσκ), Μετς, Πασκότσι, Πικ (69′ Καλάστε), Σόμετς, Κάιτ (63′ Σινιάβσκι), Μίλερ (63′ Βασίλιεφ), Ζένζοφ (46′ Άνιερ), Σόργκα (83′ Κις)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ