Το τρομερό σερί και η επιδραστικότητα του ασταμάτητου Μπακασέτα στην Εθνική (Pic & vids)

Το τρομερό σερί και η επιδραστικότητα του ασταμάτητου Μπακασέτα στην Εθνική (Pic & vids)

Ο Τάσος Μπακασέτας βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα, οδηγεί εκ του ασφαλούς την Εθνική ομάδα στην κορυφή του ομίλου στο Nations League και γράφει ιστορία με τις επιδόσεις του.

Σε απόλυτο πρωταγωνιστή της Εθνικής ομάδας εξελίσσεται ο Τάσος Μπακασέτας! Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος πετυχαίνει το ένα γκολ μετά το άλλο και οδηγεί το σύνολο του Γκουστάβο Πογέτ στην κορυφή του ομίλου στο Nations League.

Μετά τα δύο γκολ κόντρα σε Βόρεια Ιρλανδία και Κόσοβο, που σήμαναν και ισάριθμα τρίποντα για την Εθνική, ο άσος της Τράμπζονσπορ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με τρομερό σουτ κόντρα και στην Κύπρο. Ένα γκολ που έβαλε τον Μπακασέτα σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός έγινε ο τέταρτος Έλληνας που σκοράρει τουλάχιστον σε τρία διαδοχικά παιχνίδια επίσημης διοργάνωσης. Το έχουν κάνει Μίμης Παπαϊωάννου (σκόραρε σε 5 ματς το 1964 και 1965), Νίκος Αναστόπουλος (3 ματς το 1986) και Φάνης Γκέκας (3 ματς 2009).

Παράλληλα, ο Μπακασέτας, που έδωσε και την ασίστ στον Παυλίδη για το 2-0, έχει εμπλακεί πλέον στα οκτώ από τα δέκα τελευταία γκολ της Εθνικής, με εκείνον παρόντα στον αγωνιστικό χώρο. Έχει σκοράρει πέντε φορές και άλλες τρεις έχει δώσει ασίστ. Εκπληκτικός…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ