Η… εξωγήινη εμφάνιση του Γιάννη κόντρα στην Κροατία και το μαγικό τελευταίο του λεπτό στο ματς (vids)

Η… εξωγήινη εμφάνιση του Γιάννη κόντρα στην Κροατία και το μαγικό τελευταίο του λεπτό στο ματς (vids)

Ο τρομερός Γιάννης Αντετοκούνμπο «σκέπασε» τα καλάθια και οδήγησε την Εθνική ομάδα στη νίκη επί της Κροατίας στην πρεμιέρα του Eurobasket. Απίθανα πράγματα από τον «Greek Freak» στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Είναι ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου και το απέδειξε για ακόμη μία φορά! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «μίλησε» την κρίσιμη στιγμή, όταν η Κροατία πίστεψε ότι μπορεί να πάρει το ματς κόντρα στην Εθνική μας ομάδα, και… καθάρισε όντας απόλυτος κυρίαρχος κάτω από τα καλάθια.

Ο σούπερ σταρ των Μπακς «σκέπασε» τα καλάθια στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, ρίχνοντας δύο μεγαλοπρεπέστατες τάπες στη μία πλευρά του παρκέ ενώ σκόραρε στην άλλη, με απίστευτες προσπάθειες.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Μπόουλερ

Το ονειρικό alley-oop Καλάθη-Γιάννη:

Ο Γιάννης τελείωσε το ματς με 27 πόντους, 11 ριμπάουντ και 6 ασίστ ενώ είχε επίσης 1 κλέψιμο και 3 μπλοκ, στα 28 λεπτά που έμεινε στο παρκέ. Σε ένα ματς που η Εθνική αναγκάστηκε να παίξει χωρίς τους δύο ψηλούς της, με Παπαγιάννη και Κώστα Αντετοκούνμπο να είναι εκτός, ο Γιάννης ήταν ο πλέον καθοριστικός έχοντας βέβαια συμπαραστάτη επιθετικά και τον σούπερ Ντόρσεϊ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ