Σαν σήμερα – 1999: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 4-1 (vid)

Σαν σήμερα – 1999: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 4-1 (vid)

Ένα ματς που θα μείνει αξέχαστο για τη «γκολάρα» του Τζιοβάνι με «κρέμασμα» έξω από την περιοχή, έγινε σαν σήμερα στο μακρινό 1999.

Πέρασαν 18 ολόκληρα χρόνια από την ευρεία νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με 4-1 και η ερυθρόλευκη διοίκηση, όπως συνηθίζει σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν παρέλειψε να μνημονεύσει τη συγκεκριμένη νίκη με ένα ποστάρισμα στο Twitter.

Επίκεντρο της φωτογραφίας και πρωταγωνιστής της αναμέτρησης της 8ης Νοέμβρη του 1999, ο «μάγος» Τζιοβάνι με ένα υπέροχο γκολ που θυμόμαστε μέχρι σήμερα.

Την αρχή έκανε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος με ένα τυχερό γκολ, αφού έπειτα από καραμπόλα η μπάλα χτύπησε στα πόδια του και πέρασε την εστία του ΠΑΟΚ.

Το 2-0 σημείωσε στο 25′, ο Ανδρέας Νινιάδης με ωραίο πλασέ έξω από την περιοχή, με τον Γιώργο Αμανατίδη στο 31′ να γράφει το 3-0 με σουτ.

Το highlight της βραδιάς, όμως, ήταν από τον σπουδαίο Τζιοβάνι, ο οποίος στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους «κρέμασε» έξω από την περιοχή τον Κόβιτς. Ο ΠΑΟΚ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Κώστα Φραντσέσκο διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Το ποστάρισμα του Ολυμπιακού στο Twitter

Τα γκολ της αναμέτρησης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ