Μάντσεστερ Σίτι : Πανηγύρισε το πρωτάθλημα με οπαδούς σε παμπ ο Κομπανί (vid)

Μάντσεστερ Σίτι : Πανηγύρισε το πρωτάθλημα με οπαδούς σε παμπ ο Κομπανί (vid)

Παρέα με φίλους της Μάντσεστερ Σίτι σε μία παμπ της περιοχής πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο αρχηγός των Πολιτών, Βινσέντ Κομπανί.

Δεν είναι κανένας… χθεσινός. Κάθε άλλο. Είναι ο πιο παλιός στ’ αποδυτήρια της Μάντσεστερ Σίτι ο Βινσέντ Κομπανί. Γι’ αυτό το λόγο είναι και ο αρχηγός των Πολιτών, αλλά και ο πιο αγαπητός παίκτης από τον κόσμο του συλλόγου.

Οι μπλε του Μάντσεστερ επέστρεψαν στην κορυφή της Αγγλίας, μετά από τέσσερα χρόνια και ο Βέλγος στόπερ το γιόρτασε σε μία παμπ παρέα με φίλους της ομάδας, οι οποίοι είχαν την τύχη να τον ακούσουν να βγάζει έναν από τους αρχηγικούς του λόγους μπροστά τους!

«Αν υπάρχουν παιδιά εδώ πέρα ή κλείστε τους τα αυτιά ή στείλτε τα έξω. Ήταν ένα πολύ γ@@νο, μακρύ ταξίδι. Ειδικά για όλους όσους υποστηρίζουν την ομάδα φανατικά τα τελευταία 40 χρόνια. Αλλά απόψε τα καταφέραμε και πάλι. Οπότε ας το γιορτάσουμε όλοι μαζί! Πάμε!

Σε πολλές οικογένειες του Μάντσεστερ υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν τη Γιουνάιτεντ και άλλοι τη Σίτι. Έτσι, είναι εδώ το ποδόσφαιρο. Τόσα χρόνια τα πράγματα ήταν πολύ καλά για όλους εκείνους που ήταν με τους κόκκινους. Νιώθω μεγάλη χαρά. Όπως στο πρώτο πρωτάθλημα που πήραμε. Δεν μπορώ να το περιγράψω», τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ