Η παρακάμερα του ντέρμπι από τα… μάτια της ΑΕΚ (vid)

Η παρακάμερα του ντέρμπι από τα… μάτια της ΑΕΚ (vid)

Όσα κατέγραψε η κάμερα του AEK TV, από την αναχώρηση της ομάδας από το ξενοδοχείο για το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Σε ένα ντέρμπι στο Γέωργιος Καραϊσκάκης που τα είχε όλα εκτός από γκολ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ μοιράστηκαν από ένα βαθμό και ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για τον Α’ γύρο της Super League.

H παρακάμερα των κιτρινόμαυρων ξεκινάει να γράφει από την αναχώρηση της Ένωσης από το ξενοδοχείο μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης στον Πειραιά.

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα του Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ μετά το ντέρμπι (pic)

Η ΑΕΚ αναφέρει: 

«Σε μια από τις πιο επιβλητικές εμφανίσεις της στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», η ΑΕΚ δεν κατάφερε να συνδυάσει την υπεροχή της με γκολ και κόλλησε στο 0-0 απέναντι στον Ολυμπιακό, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2022-23.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ήταν αφεντικό της αναμέτρησης σχεδόν σε όλη τη διάρκειά της, δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά δεν μπόρεσε να τις εκμεταλλευτεί, παρότι πάλεψε για τη νίκη μέχρι και το τελευταίο λεπτό του ματς, στο οποίο της στερήθηκε και ένα πέναλτι που έγινε στον Πέτρο Μάνταλο, με τον επόπτη να καταλογίζει –λανθασμένα- οφσάιντ και το VAR να μην επεμβαίνει.

Η παρακάμερα του ΑΕΚ TV, με τον Πάρη Βαβουρανάκη, ήταν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και κατέγραψε όλα τα παρασκήνια της αναμέτρησης»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ