Πόρτο – Σπόρτινγκ : Τρία δοκάρια σε τρία δευτερόλεπτα

Πόρτο – Σπόρτινγκ : Τρία δοκάρια σε τρία δευτερόλεπτα

Απίθανη φάση στο ματς των ημιτελικών του Κυπέλλου Πορτογαλίας ανάμεσα στην Πόρτο και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τρία δοκάρια σε τρία δευτερόλεπτα σε μια φάση που θύμισε... το ΑΕΚ-Ολυμπιακός το 2005!

Χθες βράδυ η Σπόρτινγκ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ημιτελικού του Κυπέλλου Πορτογαλίας αποκλείοντας στα πέναλτι με 5-4 την Πόρτο. Η κανονική διάρκεια έληξε 1-0 με γκολ του Κόατες στο 84′ και το ματς οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, (1-0 είχε λήξει το πρώτο παιχνίδι στο Ντραγκάο) όπου η ομάδα του Ζεσούς πήρε το εισιτήριο για τον τελικό όπου θα αναμετρηθεί με την Ντεπορτίβο Αβες στις 20 Μαΐου. Να αναφέρουμε ότι ο μοναδικός άστοχος για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Ιβάν Μαρκάνο.

Η Πόρτο βέβαια, είχε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 86′ και να πάρει εκείνη την πρόκριση, αλλά η τύχη δεν ήταν καθόλου με το μέρος της. Συγκεκριμένα, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ρουί Πατρίσιο σε τρεις διαδοχικές κεφαλιές από τρεις διαφορετικούς παίκτες! Η πρώτη κεφαλιά ωστόσο, θεωρήθηκε ευκαιρία, καθώς στη δεύτερη δόθηκε οφσάιντ, ενώ στην τρίτη η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του τέρματος, δίχως αξία όμως για την Πόρτο.

Δείτε τη φάση:

Σίγουρα η συγκεκριμένη φάση θυμίζει πολύ την τεράστια ευκαιρία που είχε σπαταλήσει η ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδας το 2005! Τρία δοκάρια και εκεί σε ένα όσκαρ ατυχίας για την Ένωση.

Θυμηθείτε τη φάση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ