Εγκληματικό φάουλ του Σιμάνσκι – Ούτε κάρτα ο Μάσα (vid)

Εγκληματικό φάουλ του Σιμάνσκι – Ούτε κάρτα ο Μάσα (vid)

Ο Ντάνιελ Σιμάνσκι έκανε ένα εγκληματικό φάουλ στον Ματιέ Βαλμπουενά, όμως ο Ιταλός ρέφερι του ντέρμπι, αλλά και το VAR δεν έδειξαν ούτε κάρτα στον Πολωνό.

Ο Ντάνιελ Σιμάνσκι έκανε ένα φάουλ για… φυλακή στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, όμως ο διαιτητής του ματς, Νταβίντε Μάσα έκλεισε τα μάτια και δεν έδωσε ούτε κίτρινη κάρτα στον Πολωνό μέσο.

Συγκεκριμένα, στο 38ο λεπτό του ματς στο Φάληρο, ο Ματιέ Βαλμπουενά πήρε την μπάλα στα πλάγια με πλάτη και ο Σιμάνσκι πήγε με τα… χίλια πατώντας τον Γάλλο μεσοεπιθετικό στον αστράγαλο και μάλιστα παρατεταμένα.

Το μαρκάρισμα του Πολωνού χαφ της Ένωσης είναι τρομακτικό και ταυτόχρονα εγκληματικό όπως θα δείτε και στο βίντεο, όμως ο Ιταλός ρέφερι έδειξε μόνο φάουλ και ούτε καν κάρτα στον ποδοσφαιριστή των κιτρινόμαυρων.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως δεν κλήθηκε ούτε από το VAR για το πολύ επικίνδυνο αυτό μαρκάρισμα, ενώ ο Βαλμπουενά θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά με τον τρόπο που πήγε στη φάση ο Σιμάνσκι.

Πέρα, από τη συγκεκριμένη φάση, ο Σιμάνσκι έχει γλιτώσει κίτρινη κάρτα τουλάχιστον άλλη μια φορά για φάουλ τόσο στον Βαλμπουενά, αλλά και στον Φορτούνη, ενώ μια φάση μετά το «εγκληματικό» τάκλιν στον Βαλμπουενά, ο Σιμάνσκι πήρε κάρτα για νέο επικίνδυνο μαρκάρισμα.

Δείτε το εγκληματικό φάουλ του Σιμάνσκι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ