Επικό βίντεο της Φενέρμπαχτσε με τη μασκότ να… αποχαιρετά την ομάδα (vid)

Επικό βίντεο της Φενέρμπαχτσε με τη μασκότ να… αποχαιρετά την ομάδα (vid)

Η Φενέρμπαχτσε αναχώρησε για την Ελλάδα, με τους Τούρκους να δίνουν στη δημοσιότητα ένα επικό βίντεο με τη μασκότ να αποχαιρετά τους παίκτες.

Έπειτα από διακοπή δύο εβδομάδων, η Euroleague επιστρέφει με την δράση των πλέι οφ, και τα δύο πρώτα παιχνίδια των τεσσάρων ζευγαριών που θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στο Final Four που θα διεξαχθεί στο Κάουνας.

Η Φενέρμπαχτσε που θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό, αναχώρησε για την Ελλάδα, όπου θα ξεκουραστεί για μία μέρα, πριν το εναρκτήριο παιχνίδι της σειράς με τους Ερυθρόλευκους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Τετάρτη (26/4, 21:45).

Μάλιστα ο τουρκικός σύλλογος ανέβασε ένα φοβερό βίντεο στον λογαριασμό του στα social media, όπου δείχνει τους παίκτες να μπαίνουν στο λεωφορείο, ενώ η λεζάντα γράφει: «Το ταξίδι μας στα πλέι οφ ξεκίνησε».

Ωστόσο την παράσταση κλέβει η μασκότ, που ειδικά στο τέλος, φαίνεται να ρίχνει νερό πίσω από το πούλμαν για καλό… κατευόδιο, ενώ παράλληλα σκουπίζει τα δάκρυά της που θα πρέπει να αποχωριστεί την ομάδα για τις επόμενες μέρες.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ