Πρίφτης: «Θα επέστρεφα με χαρά στον Άρη»

Πρίφτης: «Θα επέστρεφα με χαρά στον Άρη»

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για τον Άρη και μια ενδεχόμενη επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι «αιωνίων».

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην ΕΡΤ παραχώρησε ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος δεν έκρυψε πως θα ήθελε κάποια στιγμή να επιστρέψει στον πάγκο του Άρη.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στο ντέρμπι της Δευτέρας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκός, σχολιάζοντας τους «αιωνίους».

Οι δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Πρίφτης:

Για μια ενδεχόμενη επιστροφή στον Άρη: «Με πολύ μεγάλη χαρά, το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Ο Άρης είναι μία ομάδα πολύ αγαπησιάρικη, είναι δεδομένο ότι από τη στιγμή που θα περάσεις από εκεί έστω και έναν χρόνο ή για λίγους μήνες θα υπάρξει ένα σημάδι στην ψυχή, στη ζωή σου, από αυτή την ομάδα. Έχω πάρα πολλούς φίλους, αγαπώ πολύ τη Θεσσαλονίκη, έχω κάνει φίλους ζωής. Είναι πολύ σημαντικό να πηγαίνεις κάπου και να έχεις καλές αναμνήσεις, να αφήνεις και καλές αναμνήσεις. Στον Άρη υπάρχει μία τέτοια αμοιβαία σχέση».

Για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό: «Ο Ολυμπιακός έχει άλλη αφετηρία, άλλο σημείο αναφοράς, με ρόστερ και προπονητή αρκετά χρόνια. Είχε μία ελλιπή προετοιμασία, αντιμετώπισε κάποιους τραυματισμούς αλλά δεν είναι στο επιθυμητό σημείο στο οποίο θα ήθελε. Από την άλλη και ο Παναθηναϊκός υπέφερε από κάποιους τραυματισμούς, είναι εξ ολοκλήρου μία καινούργια ομάδα. Έχει γίνει μία μεγάλη επένδυση, νομίζω ότι χρειάζεται χρόνος και υπομονή γιατί κάποια πράγματα δεν γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη. Νομίζω ότι έχουμε αρκετά πράγματα και από τις δύο ομάδες, στην εξέλιξη της χρονιάς θα είναι και οι δύο πολύ βελτιωμένες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ