Το έριξαν στον χορό ημίγυμνοι, Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο (vid)

Το έριξαν στον χορό ημίγυμνοι, Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο (vid)

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο επιλέχθηκε από τους Ντάλας Μάβερικς στο Νο.60 του draft του ΝΒΑ και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του το έριξαν στον χορό από τη χαρά τους!

Ο μικρότερος από τα τρία αδέρφια Αντετοκούνμπο, Κώστας έχει πλέον και αυτός την ευκαιρία να αγωνιστεί στο ΝΒΑ και μάλιστα με τους Ντάλας Μάβερικς του μεγάλου Ντιρκ Νοβίτσκι και του Λούκα Ντόντσιτς.

Οι Αντετοκούμπο έχουν αποδείξει πως είναι μια αγαπημένη και δεμένη οικογένεια, στην οποία ο καθένας χαίρεται και συμμετέχει στις χαρές του άλλου. Αυτό έκαναν και τώρα τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια. Ο άσος των Μπακς και ο πρωταθλητής Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό, φαίνονται σε βίντεο που ανέβασε ο Γιάννης στον λογαριασμό του στο Instagram να χορεύουν βράδυ, ημίγυμνοι σε ένα πάρκινγκ, με τη λεζάντα «Κάπως έτσι νιώθεις όταν ο τρίτος Αντετοκούνμπο έχει επιλεγεί στο draft και ξέρεις πως ακολουθεί ακόμη ένας», εννοώντας τον 18χρονο Άλεξ Αντετοκούνμπο.

 

This is how you feel when the third Antetokounmpo is drafted and you know one more is on the way! @kostas__ante13 #Mavs #60

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ