Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε ρόλο… ρεπόρτερ, απέναντι στον Κώστα! (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε ρόλο… ρεπόρτερ, απέναντι στον Κώστα! (vid)

O Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο... νέος δημοσιογράφος του επίσημου καναλιού της Euroleague και πήρε συνέντευξη από τον αδερφό του, Κώστα.

Ο Παναθηναϊκός «κατάπιε» τη Φενέρμπαχτσε με όπλο την άμυνά του, επικράτησε με 73-57 και επέστρεψε στον τελικό της Euroleague μετά από 13 χρόνια.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης ο Κώστας Αντετοκούνμπο έκανε δηλώσεις στον νέο (όπως τον χαρακτήρισαν) δημοσιογράφο του επίσημου καναλιού της Λίγκας.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: «Τα εισιτήρια που δεν χρησιμοποιήθηκαν από τους κληρωθέντες, θα σταλούν στους επιλαχόντες»

Ο λόγος, για τον αδερφό του, Γιάννη, που πήρε το μικρόφωνο και έκανε κάποιες ερωτήσεις στον μικρό του αδερφό. «Είμαι αγχωμένος όταν βλέπω τα αδέρφια μου να παίζουν, εσύ πως αισθανόσουν πριν το παιχνίδι;», ξεκίνησε την συνέντευξή ο Γιάννης, «ήμουν λίγο αγχωμένος» απάντησε ο Κώστας. «Το κλειδί του ματς ήταν η άμυνα μας» συμπλήρωσε ο Κώστας στον… ρεπόρτερ Γιάννη.

Στο τέλος μίλησε και ο Γιάννης για τον Κώστα: «Πάντα είμαι περήφανος ανέξάρτητα από το τι κάνει ο Κώστας. Έκανε το καλύτερο για την ομάδα του. Έφερε ενέργεια από τον πάγκο. Μπορεί να μην σκοράρεις 20 πόντους αλλά να φέρεις ενέργεια, ριμπάουντ, ένταση και σίγουρα παίρνει A+»

Για το αν θέλει τη δουλειά του δημοσιογράφου: «Εξαρτάται από το πόσα πληρώνεται»

Δείτε την συνέντευξη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ