Είναι τρελοί αυτοί οι Κύπριοι…

Είναι τρελοί αυτοί οι Κύπριοι…

Οποιος καταλάβει (χωρίς το βίντεο με τους υπότιτλους) τι λένε οι δύο Κύπριοι φίλοι, παίρνει βραβείο επαγγελματία μεταφραστή...

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Ή αλλιώς: Βρείτε έστω δέκα λέξεις σε αυτό το διάλογο και κερδίστε γενικώς. Την εκτίμηση μας ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Γιατί αν δεν είστε Κύπριος είναι βέβαιο πως δύσκολα θα πιάσετε έστω τον… λήγοντα, από όσα λένε οι κύριοι.

Δύο τυπάρες Κύπριοι που προφανώς έχουν την υποχρέωση να διαφημίσουν την συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρία και τη βεντάλια των παροχών που προσφέρει σε όσους την εμπιστευθούν και την ακολουθήσουν.

Τα λένε μεταξύ τους μπόλικη ώρα, αλλά όπως αποδεικνύεται δεν καταλαβαίνει ούτε ο ένας τον άλλον!

Σε σημείο που κάποιος μικρός Θεούλης, προφανώς για να διευκολύνει όλους τους υπόλοιπους (γιατί οι δύο τους το μόνο σίγουρο είναι πως τελικά τα βρίσκουν) αποφάσισε να τους βάλει ελληνικούς υπότιτλους και να τους κάνει viral!

Πραγματικά αξίζει αυτό το τεστ. Δείτε το βίντεο πρώτα δίχως υπότιτλους και δείτε το μετά και με την… ενίσχυση. Αν δεν χρειαστείτε τη βοήθεια του δεύτερου βίντεο, τότε μόλις άνοιξε μπροστά σας μια καριέρα. Αυτή του -επαγγελματία- μεταφραστή. Όχι, μην βιαστείτε. Πρώτα δείτε και μετά το… κουβεντιάζουμε…

ΙΔΟΥ ΑΡΧΙΚΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ – ΕΠΟΣ

ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ