Το μήνυμα του Καρνέζη στους φίλους της Νάπολι στα Ιταλικά

Το μήνυμα του Καρνέζη στους φίλους της Νάπολι στα Ιταλικά

Δείτε το μήνυμα που έστειλε ο Ορέστη Καρνέζης μέσω βίντεο στους φίλους της Νάπολι, λίγες ώρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Η Νάπολι ανακοίνωσε τον Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος θα αποτελέσει τον αναπληρωματικό γκολκίπερ της δευτεραθλήτριας Ιταλίας τη νέα σεζόν. Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών για υπογραφή τριετούς συμβολαίου συνεργασίας, οι «παρτονοπέι» ανήρτησαν βίντεο στο Twitter με τον Έλληνα τερματοφύλακα να απευθύνεται στους φίλους της ομάδας.

«Είμαι ενθουσιασμένος και νιώθω τιμή που βρίσκομαι στη Νάπολι. Υπόσχομαι πως θα δώσω τα πάντα για αυτή την ομάδα», τόνισε στα ιταλικά ο 32χρονος διεθνής γκολκίπερ, ο οποίος την περασμένη σεζόν είχε παραχωρηθεί από την Ουντινέζε στη Γουότφορντ με τη μορφή δανεισμού.

Ο Καρνέζης αναμένεται να αποτελέσει τον μέντορα του Άλεξ Μέρετ. Η Νάπολι δείχνει να πιστεύει πολύ στον 21χρονο, ο οποίος αποκτήθηκε επίσης από την Ουντινέζε, και ο βασικός λόγος που επέμεινε στην απόκτηση (και) του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, είναι οι διαδοχικοί τραυματισμοί που έχουν ταλαιπωρήσει τον Ιταλό γκολκίπερ.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο – μήνυμα του Καρνέζη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ