«Κάρφωσε» την Γκάνα με ωραία κεφαλιά ο Ζίνι (vid)

«Κάρφωσε» την Γκάνα με ωραία κεφαλιά ο Ζίνι (vid)

Από σέντρα του Μίλσον στο 63', ο Ζίνι έκανε το 1-1 για την Ανγκόλα κόντρα στην Γκάνα κι ενώ είχε μπει αλλαγή πέντε λεπτά πριν.

Με υπέροχο γκολ του Ζίνι η Ανγκόλα ισοφάρισε την Γκάνα σε 1-1 σε ματς για την πέμπτη αγωνιστική των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ο διεθνής άσος, που αγωνίζεται στον Λεβαδειακό ως δανεικός από την ΑΕΚ, μπήκε αλλαγή στο ματς στο 58′ και πέντε λεπτά αργότερα κατάφερε να σκοράρει.

Διαβάστε επίσης: Πρώτος στόχος της Μπαρτσελόνα για την επίθεση ο Γιόκερες – Πώς ο Λεβαντόφσκι επηρεάζει τη μεταγραφή του Σουηδού (vids)

Ο Μίλσον έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Ζίνι με σούπερ άλμα και δυνατή κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Αυτό είναι το έκτο του γκολ σε 18 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Δείτε το βίντεο:

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ