Ο Γκουζάν έδινε συνέντευξη στο ESPN την ώρα του ματς κόντρα στη Γιουβέντους!

Ο Γκουζάν έδινε συνέντευξη στο ESPN την ώρα του ματς κόντρα στη Γιουβέντους!

Οι Αμερικανοί το... τερμάτισαν. Ο τερματοφύλακας των MLS All-Stars, Μπραντ Γκουζάν, έδωσε συνέντευξη στο ESPN την ώρα που αγωνιζόταν κόντρα στη Γιουβέντους, έχοντας μικρόφωνο ενσωματωμένο πάνω του για ένα ολόκληρο ημίχρονο!

Δεν χωράει αμφιβολία. Το επίπεδο του MLS δεν δύναται καν να μπει στο «ζύγι» με το αντίστοιχο των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Σε κάθε περίπτωση, όμως, όποιο άθλημα κι αν μπαίνει στη συζήτηση, στο κεφάλαιο «θέαμα» δεν μπορεί να κοντράρει κανείς τους Αμερικανούς. Τι «σκαρφίστηκαν» αυτή τη φορά; Συνέντευξη με τον τερματοφύλακα εν ώρα αγώνα!

Η Γιουβέντους νίκησε τους MLS All-Stars σε φιλική αναμέτρηση στη διαδικασία των πέναλτι, μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας, στο παιχνίδι που διεξήχθη στη «Mercedes-Benz» της Ατλάντα τα ξημερώματα της Πέμπτης (02/08).

Το ESPN προχώρησε, λοιπόν, σε μια επαναστατική κίνηση στη διάρκεια του ματς, εξασφαλίζοντας άδεια ώστε να ενσωματώσει μικρόφωνο στον τερματοφύλακα των MLS All-Stars, Μπραντ Γκουζάν. Ο Αμερικανός διεθνής γκολκίπερ μιλούσε με τους σχολιαστές την ώρα που αγωνιζόταν, με το όλο σκηνικό να καταγράφεται από τις κάμερες. Για ένα ολόκληρο ημίχρονο, ο 33χρονος έφερε πάνω του το μικρόφωνο και μιλούσε όταν η μπάλα βρισκόταν μακριά από την περιοχή του, δεχόμενος μόλις ένα γκολ στη διάρκεια αυτού.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα μικρό απόσπασμα του σκηνικού, αλλά και το σχετικό tweet του Γκουζάν, στο οποίο αναφέρει πως «πέρασα σπουδαίες μέρες με ολόκληρη την ομάδα των MLS All-Stars! Χάρηκα το χθεσινοβραδινό παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης συνέντευξης που έγινε ποτέ! Σε ευχαριστώ Ατλάντα!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ