Το συγκινητικό standing ovation των φίλων της Λίβερπουλ για τον Κάριους (vids)

Το συγκινητικό standing ovation των φίλων της Λίβερπουλ για τον Κάριους (vids)

Δείτε βίντεο από τη συγκινητική αποθέωση του Λορίς Κάριους από τους φίλους της Λίβερπουλ, στην επιστροφή του Γερμανού τερματοφύλακα στο «Άνφιλντ» μετά τον τελικό του Champions League.

Ο Λόρις Κάριους ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής του τελικού του Champions League, αφού δύο δικές του, τεράστιες γκάφες κόστισαν στη Λίβερπουλ δύο γκολ από τα τρία γκολ που δέχθηκε, η οποία εντέλει ηττήθηκε με 3-1 και έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης. Ο Γερμανός τερματοφύλακας δέχθηκε πολύ έντονη κριτική, ενώ εν συνεχεία η Λίβερπουλ απέκτησε από τη Ρόμα τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ, Άλισον Μπέκερ.

Εντούτοις, στην επιστροφή του Κάριους στην αγωνιστική δράση στην έδρα των «κόκκινων», το «Άνφιλντ», ο 26χρονος έτυχε μιας συγκινητικής υποδοχής, με τους φίλους της ομάδας να πραγματοποιούν standing ovation για χάρη του, την ώρα που εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή, στο 73ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης απέναντι στην Τορίνο.

Λίγες ώρες αργότερα, ο ποδοσφαιριστής ευχαρίστησε τους φίλους της Λίβερπουλ μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ Άνφιλντ για αυτήν την υποδοχή».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ