«Αυτό σημαίνει Λίβερπουλ» (vid)

«Αυτό σημαίνει Λίβερπουλ» (vid)

Δείτε το εκπληκτικό promo video της Λίβερπουλ, για τη φετινή αγωνιστική χρονιά που ξεκινάει σήμερα κόντρα στη Γουέστ Χαμ.

Η Λίβερπουλ, η μια από τις πιο ιστορικές και επιτυχημένες ομάδες του Νησιού ξεκινά σήμερα το μεσημέρι τη νέα αγωνιστική σεζόν, υποδεχόμενη στο Άνφιλντ τη Γουέστ Χαμ. Μια σεζόν που αρχίζει με πολλά όνειρα για τους Reds και όχι άδικα.

Την περσινή σεζόν, ο ομάδα που παρουσίασε ο Κλοπ έδειξε να αποτινάσσει την αύρα… μιζέριας που απέπνεε εδώ και αρκετές σεζόν και που την είχαν «μικρύνει» σαν μέγεθος. Η πορεία στην Premier League ήταν πολύ ενθαρρυντική, ακόμα και αν κατέληξε άδοξα στην 4η θέση, ενώ το κερασάκι στη τούρτα μπήκε με την πορεία της Λίβερπουλ στην Ευρώπη. Εκεί όπου έφτασε μέχρι τον τελικό του Κιέβου κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης σε μια πορεία στην οποία θύμισε την ομάδα που δημιούργησε οπαδούς σε όλον τον πλανήτη τις περασμένες δεκαετίες με τις επιδόσεις της και το «μέταλλό» της.

Φέτος λοιπόν με τις μεταγραφές που έχουν γίνει και τη γενικότερη περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος, γεγονός που φαίνεται και στο promo video της ομάδας που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook. Ένα βίντεο που μιλάει κατευθείαν στην καρδιά του οπαδού και που δείχνει πως μια ομάδα, η «δική σου» ομάδα είναι κάτι πολύ παραπάνω από τα 90 λεπτά ενός παιχνιδιού στο γήπεδο ή μπροστά από την τηλεόραση…

Αυτή λοιπόν είναι η Λίβερπουλ…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ