Γκολ-ποίημα της Λεβάντε κόντρα στην Μπέτις (vid)

Γκολ-ποίημα της Λεβάντε κόντρα στην Μπέτις (vid)

Ο Χοσέ Μοράλες πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ στη θριαμβευτική νίκη της Λεβάντε κόντρα στην Μπέτις (3-0) για την πρεμιέρα της La Liga.

Ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς επιφύλασσε ο μεσοεπιθετικός της Λεβάντε, Χοσέ Μοράλες, για τους φίλους του ποδοσφαίρου, στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο άσος της Λεβάντε με το σκορ στο 0-1 έκανε τρελή κούρσα από την άμυνα της ομάδας του και σκόραρε με εκπληκτικό τρόπο παγώνοντας το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».

Συγκεκριμένα ήταν το 54′ λεπτό της αναμέτρησης με την Μπέτις να έχει κερδίσει κόρνερ και την άμυνα των φιλοξενούμενων να βγάζει άμυνα απομακρύνοντας την μπάλα έξω από την περιοχή. Εκεί ήταν ο Μοράλες ο οποίος αφού πήρε την μπάλα πολύ κάτω από τη σέντρα, έκανε ένα εκπληκτικό σλάλομ, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, ευνοήθηκε και από ένα τάκλιν των αμυντικών της Μπέτις και με όμορφο τελείωμα σκόραρε κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του.

Αν και μόλις στην πρώτη αγωνιστική, αναμφίβολα πρόκειται για ένα από τα γκολ της χρονιάς όχι μόνο στην Ισπανία αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Απολαύστε το:

https://www.youtube.com/watch?v=7fr36GPmJtY

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ