Βίντεο-έπος στο Ρέντη με… «Kiki challenge» (vid)

Βίντεο-έπος στο Ρέντη με… «Kiki challenge» (vid)

Σισέ, Πάρντο, Μιράντα και Τσιμίκας γύρισαν ανεπανάληπτο, ξεκαρδιστικό βίντεο στο τέλος της προπόνησης στο Ρέντη και ο Ομάρ το έδειξε σε όλο τον κόσμο!

Ενα από τα βασικά προβλήματα που αντιμετώπισε την περσινή χρονιά ο Ολυμπιακός ήταν το τοξικό κλίμα των αποδυτηρίων του. Φέτος, ωστόσο, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Παίκτες με «περίεργη» και όχι ομαδική συμπεριφορά έχουν ήδη απομακρυνθεί, με το θετικό κλίμα να είναι ένα από τα μεγάλα ατού των Ερυθρόλευκων στην αρχή της νέας σεζόν.

Μάλιστα, η κατάσταση που επικρατεί στα ενδότερα του Ρέντη και το πόσο καλά αισθάνονται και περνούν οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών, φαίνεται και από κάποια μικρά πράγματα, που ωστόσο δείχνουν πολλά για τις σχέσεις μεταξύ των παικτών, αλλά και το πόσο έχει αλλάξει η κατάσταση στην καρδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, λοιπόν, αρκετοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πήγαν στο γυμναστήριο για να κάνουν ατομικά προγράμματα και να συνεχίσουν τη δουλειά. Αλλά εκτός από δουλειά, υπήρξε και διασκέδαση, μετά άφθονου γέλιου. Με πρωταγωνιστές τους Ροντερίκ Μιράντα, Κώστα Τσιμίκα, Φελίπε Πάρντο και Πάπε Αμπού Σισέ.

Αποτέλεσμα; Ενα από τα πιο ξεκαρδιστικά βίντεο της χρονιάς, με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί να το δημοσιεύει στα social media και να κάνει πάταγο! Γιατί; Οι Μιράντα Τσιμίκας σπρώχνουν τον Πάρντο που παριστάνει ότι οδηγεί το αυτοκίνητο, με τον Σισέ, που είναι «συνοδηγός», να κάνει ό,τι βγαίνει από το… κινούμενο όχημα και να επιδίδεται στο περίφημο «Kiki challenge»!

Τι είναι αυτό; Είναι μια «πόκληση» εμπνευσμένη από το τραγούδι του ράπερ Drake «In My Feelings». Το «Kiki challenge» θέλει όσους το τολμούν ενώ είναι μέσα σε ένα αυτοκίνητο που κινείται, να ανοίγουν την πόρτα να βγαίνουν έξω και να χορεύουν το τραγούδι, ενώ το αυτοκίνητο εξακολουθεί να κινείται!

Δείτε, λοιπόν, το «Kiki challenge» και σε εκδοχή… Ρέντη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ