Promo video της Euroleague από… άλλο πλανήτη, με Σπανούλη σε ρόλο έκπληξη! (vid)

Promo video της Euroleague από… άλλο πλανήτη, με Σπανούλη σε ρόλο έκπληξη! (vid)

Σύμπραξη αστέρων, φαντασία και χιούμορ συνυπάρχουν στην φοβερή παραγωγή της Euroleague για το promo video της διοργάνωσης που αρχίζει σε λίγες μέρες και μας βάζει για τα καλά στο κλίμα.

Κάθε χρόνο, τέτοιες μέρες υπάρχει η προσμονή για όλους τους μπασκετικούς. Η έναρξη της Euroleague είναι προ των πυλών και κάθε χρόνο η διοργανώτρια αρχή δίνει στη δημοσιότητα ένα promo video όπου αστέρες της διοργάνωσης συμμετέχουν σε ένα χιουμοριστικό κλιπάκι με αφορμή την εκάστοτε πρεμιέρα. Και εκεί που κάθε χρονιά λες πως δεν γίνεται καλύτερα, η επόμενη παραγωγή σε διαψεύδει.

Φέτος έχουμε μια παρέλαση αστέρων. Οι «πάλαι ποτέ» Τζο Αρλάουκας και Θοδωρής Παπαλουκάς επιλέγουν τους παίκτες για την ομάδα τους, καθένας από τους οποίους έχει ένα… κρυφό ταλέντο πέρα από το μπάσκετ.

Από την Team Παπαλουκάς, ξεχωρίζει ο «Σαμουράι» Σπανούλης, ο «μπάρμαν» Ερτέλ, οι «χορευτές» Νέντοβιτς και Πάργκο και οι «ακροβάτες» Κοπόνεν, Μέλι και Όλιβερ, την ώρα που για την Team Αρλάουκας έχουμε τους «χορογράφους» Καλάθη, ΜακΚάλουμ και Ντε Κολό, τον «ντράμερ» Σεγκέλια, τον «κιθαρίστα» Μπομπουά αλλά και τους Γιουλ, Τζάκσον και Γιανκούνας.

Απολαύστε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ