Πιάστηκαν στα χέρια Σμιθ και Σμαρτ σε φιλικό και αποβλήθηκαν (vid)

Πιάστηκαν στα χέρια Σμιθ και Σμαρτ σε φιλικό και αποβλήθηκαν (vid)

Τζέι Αρ Σμιθ και Μάρκους Σμαρτ παραλίγο να πλακωθούν στο φιλικό των Σέλτικς με τους Καβαλίερς και αμφότεροι αποβλήθηκαν από τους διαιτητές.

Οι Τζέι Αρ Σμιθ και Μάρκους Σμαρτ ήρθαν στα χέρια στο παιχνίδι των Καβαλιέρς με τους Σέλτικς και αποβλήθηκαν, κάνοντας στην συνέχεια δηλώσεις που αναμένεται να τους επιφέρουν πρόστιμο ή ακόμα και ποινή αποκλεισμού. Αρχικά ο Ροζίερ των Σέλτικς ευστόχησε σε σουτ όμως ο Σμιθ με τον Μπέινς πάλευαν κάτω από το καλάθι ώσπου ο Σμιθ εκνευρίστηκε από αυτό και έσπρωξε τον αντίπαλό του, με τον Σμαρτ στην συνέχεια να έρχεται από πίσω και να χτυπάει τον γκαρντ των Καβαλίερς! Τότε μπήκαν οι ψυχραιμότεροι να τους χωρίσουν χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να σταματήσουν τον καυγά.

Στη συνέχεια όμως οι δύο παίκτες προχώρησαν και σε δηλώσεις με τον Σμιθ να λέει: «Είναι ένας τύπος που θεωρεί πως είναι σκληρός, αλλά οδηγεί την λίγκα στις βουτιές. Εύκολα. Δεν γίνεται να κάνει τόσο θέατρο και μετά να λες ότι είσαι σκληρός. Πώς γίνεται αυτό; Και μετά αρχίζεις να κρέμεσαι από τους συμπαίκτες σου. Δεν ήρθε να παίξει μπάσκετ σήμερα και το ξέρει. Δεν ήθελε να παίξει. Του είπε ο προπονητής του ότι πρέπει να παίξει και εκνευρίστηκε και ύστερα προσπάθησε να ξεσπάσει σε κάποιον άλλο. Στο τέλος της ημέρας, δεν πρόκειται να κάτσω να χάσω λεφτά για να παλέψω με τον Μάρκους Σμαρτ. Δεν πρόκειται να χάσω λεφτά για το τατουάζ μου, οπότε γιατί να χάσω για αυτόν;»

Ο Σμαρτ από την πλευρά του μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε ότι δεν είναι κακός και πως είπε στον Σμιθ να τον συναντήσει έξω για να λύσουν τις διαφορές τους! Αποτέλεσμα; Να απαντήσει ο Σμιθ μέσω twitter, αφού πόσταρε το βίντεο με τις δηλώσεις του Σμαρτ, γράφοντας από πάνω: «Ας συναντηθούμε στον δρόμο!». Για την ιστορία οι Καβαλίερς ήταν οι νικητές του φιλικού ματς με 113-102.

Δείτε το βίντεο όπου οι δύο παίκτες ήρθαν στα χέρια:

https://www.youtube.com/watch?v=RwwTf6YvoXM

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ