Σε αυτή τη σοκαριστική καρατιά τι θα σφύριζε ο Λάμπρου; (vids)

Σε αυτή τη σοκαριστική καρατιά τι θα σφύριζε ο Λάμπρου; (vids)

Απίστευτο εναέριο τάκλιν στην Ουκρανία, έκοψε στη μέση ποδοσφαιριστή της ΦΚ Σούμπι! Τι αποφάσισε ο διαιτητής και... δεν έκανε περήφανο τον διαιτητή από την Εύβοια.

Στην αναμέτρηση της Ξάνθης με τη Λάρισα, ένα τρομακτικό και ακραίο τάκλιν του Ντε Λούκας στην κνήμη του Μιλοσάβλιεβιτς, που παραλίγο να του σπάσει το πόδι, τιμωρήθηκε απλώς με… κίτρινη κάρτα. Στη 2η κατηγορία της Ουκρανίας, μία ανάλογη καρατιά, πήρε τιμωρήθηκε αλλιώς. Δείγμα του ότι οι Ουκρανοί είναι άσχετοι και πρέπει να πάρουν μαθήματα από τον γίγα Λάμπρου.

Η αναμέτρηση της Πρικαρπάτια Ιβάνο-Φρανκίφσκ με τη ΦΚ Σούμι, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της 2ης κατηγορίας της Ουκρανίας διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής. Στο 60′, λοιπόν, ο αμυντικός Μίκολα Κβάσνι των γηπεδούχων, πήρε φόρα και με ένα εναέριο τάκλιν (λίγο πιο… ψηλό από εκείνο του Ντε Λούκας), «έκοψε» στη μέση τον αντίπαλό του της Σούμι. Με το σχετικό βίντεο να είναι ενδεικτικό της σφοδρότητας και της επικινδυνότητας της ενέργειάς του.

Ο διαιτητής Κούμπριακ, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν είχε περάσει από τη σχολή διαιτησίας που φοίτησε ο Γιώργος Λάμπρου, καθώς αντί να δώσει μια απλή κίτρινη κάρτα και να τελειώσει το θέμα, άκουσον άκουσον, απέβαλλε τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων. Σαν να έβγαζε, δηλαδή, από το παιχνίδι ο Λάμπρου τον Ντε Λούκας, επειδή απλώς πήγε να σπάσει το πόδι του αντιπάλου του.

Εκεί στο Ιβάνο-Φρανκίφσκ στα Δυτικά της Ουκρανίας, δεν ξέρουν τους κανονισμούς που μαθαίνουν στην Εύβοια και στη Νίκαια…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

When @ufc meets football ?? @prykarpattia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 433 | Football (Soccer) (@433) στις

ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΤΑΚΛΙΝ ΤΟΥ ΝΤΕ ΛΟΥΚΑΣ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ