Τα… έχωσε άγρια στους παίκτες του ο Σκαριόλο και αργότερα αποβλήθηκε (vids)

Τα… έχωσε άγρια στους παίκτες του ο Σκαριόλο και αργότερα αποβλήθηκε (vids)

Έντονος ήταν ο εκνευρισμός του Σέρτζιο Σκαριόλο στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Μανρέσα, αφού πρώτα ξέσπασε στους παίκτες του, ενώ λίγο αργότερα αποβλήθηκε από το ματς.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει συνέλθει ακόμα από την απώλεια της Euroleague, μετρώντας δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, αφού μετά την Μπασκόνια ηττήθηκε και από τη Μανρέσα εκτός έδρας με 94-87, με τον Σέρτζιο Σκαριόλο να είναι έξαλλος.

Ο Ιταλός τεχνικός αρχικά ξέσπασε στους παίκτες του σε ένα τάιμ άουτ, αφού δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιζαν. Μάλιστα τους απευθύνθηκε με έντονο και σκληρό τρόπο προσπαθώντας να τους… ξυπνήσει, αναφέροντας: «Ξυπνήστε, εδώ είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Πανάθεμά σας. Δεν με ενδιαφέρει. Άντε γ@μ…τε».

Ο εκνευρισμός του πολύπειρου προπονητή παρέμεινε στον αγώνα και μεταφέρθηκε στους διαιτητές, έτσι μετά από ένα νέο ξέσπασμα στο ξεκίνημα του τελευταίου δεκαλέπτου δέχθηκε δεύτερη τεχνική ποινή και αποχώρησε για τα αποδυτήρια.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ