Ρεάλ Μαδρίτης : Ο Σέρχιο Ράμος κλώτσησε την μπάλα σε 21χρονο συμπαίκτη του (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης : Ο Σέρχιο Ράμος κλώτσησε την μπάλα σε 21χρονο συμπαίκτη του (vid)

Περιστατικό που υποδηλώνει την ένταση που επικρατεί στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης είδε το φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα (22/10), αφού διέρρευσε βίντεο που δείχνει τον Σέρχιο Ράμος να κλωτσάει την μπάλα πάνω σε νεαρό συμπαίκτη του, αφότου ο τελευταίος μπήκε δυνατά σε μία διεκδίκηση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε κρίση, η ήττα από τη Λεβάντε στο Σαντιάγο Μπερναμπέου (1-2) ενέτεινε την κατάσταση και ένα περιστατικό από την προπόνηση των Μερένγκες έρχεται να φανερώσει του λόγου του αληθές. Ακόμα πιο αξιοπρόσεκτο, το γεγονός ότι αρνητικός πρωταγωνιστής αυτού ήταν ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης, Σέρχιο Ράμος.

Τι συνέβη; Ο 21χρονος αριστερός μπακ, Σέρχιο Ρεγκιλόν, μπήκε με ορμή, ωστόσο όχι αντιαθλητικά σε άσκηση μεταφοράς της μπάλας με τα χέρια και (άθελά του) χτύπησε τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό.

Η αντίδραση του τελευταίου δεν ήταν ψύχραιμη, αφού παρότι αρχικά το μόνο που έκανε ήταν να τον κοιτάξει επίμονα, εν συνεχεία κλώτσησε την μπάλα κατά πάνω του, σε μια ενέργεια που υποδηλώνει το μέγεθος της έντασης που επικρατεί στα αποδυτήρια της Ρεάλ.

Οι κάμερες ήταν εκεί και κατέγραψαν το σκηνικό, το οποίο δείχνει τους συμπαίκτες του Ράμος να κοιτούν με απορία.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ