Ντιναμό Τιφλίδας – Τορπέντο Κιουταΐσι 0-1

Ντιναμό Τιφλίδας – Τορπέντο Κιουταΐσι 0-1

Η Ντιναμό Τιφλίδας αντιμετώπιζε την Τορπέντο Κιουταϊσί κι ο νικητής κατακτούσε το πρωτάθλημα Γεωργίας. Το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της Τορπέντο στο 94, όμως ο διαιτητής έβαλε φωτιά στο ματς με ένα μαϊμού πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων.

Aπίστευτη εξέλιξη είχε η τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα Γεωργίας στην οποία η Ντιναμό Τιφλίδας και η Τορπέντο Κιουταϊσι αγωνίζονταν με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Τορπέντο ήθελε μόνο νίκη για να στεφθεί πρωταθλήτρια, ενώ η Ντιναμό βολευόταν και με την ισοπαλία. Οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν με 1-0 προς το τέλος της αναμέτρησης, αλλά στο 94ο λεπτό ο διαιτητής πήρε μια απόφαση που προκάλεσε χάος και φυσικά την αντίδραση των φιλοξενούμενων.

Καταλόγισε μαϊμού πέναλτι υπέρ της Ντιναμό Τιφλίδας, η οποία αν ευστοχούσε θα κατακτούσε το πρωτάθλημα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Οτάρ Κιιεσβίλι γνωρίζοντας πως για να δώσει τον τίτλο στην ομάδα του έπρεπε απλά να ευστοχήσει. Η θεία δίκη όμως είχε διαφορετική άποψη, ο παίκτης της Ντιναμό έκανε κακή εκτέλεση κι απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Τορπέντο.

Ο ρέφερι αμέσως μετά σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης με τους φιλοξενούμενους να επιστρέφουν από την κόλαση στον παράδεισο και να παίρνουν το πρωτάθλημα Γεωργίας με ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ