Ο πανηγυρισμός του Σλούκα που ξεσήκωσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Ο πανηγυρισμός του Σλούκα που ξεσήκωσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Ο κόσμος του Ολυμπιακού χειροκρότησε θερμά τον Κώστα Σλούκα κατά την παρουσίαση των ομάδων, ωστόσο ο Ελληνας γκαρντ πανηγύρισε έντονα το νικητήριο τρίποντο που σημείωσε, με αποτέλεσμα να τα... ακούσει από τους ερυθρόλευκους οπαδούς.

Καθοριστικός στη νίκη της Φερνάμπαχτσε μέσα στο ΣΕΦ, αποδείχθηκε ο Κώστας Σλούκας, καθώς με τους 20π. που σημείωσε ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του στο τελικό 73-72 υπέρ των Τούρκων.

Μάλιστα ηταν εκείνος που με μεγάλο τρίποντο περίπου ένα λεπτό πριν το φινάλε έκανε το 69-83 για τη Φενέρ, πανηγυρίζοντας μάλιστα έξαλλα! Ενας πανηγυρισμός που έφερε την έντονη αντίδραση των οπαδών του Ολυμπιακού που από εκείνο το σημείο και μετά τον αποδοκίμαζαν έντονα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περίπου 10.000 οπαδοί των Πειραιωτών που βρέθηκαν απόψε στο ΣΕΦ, είχαν χειροκροτήσει θερμά τον Σλούκα κατά την παρουσίαση των ομάδων. Δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο οτι αφήνουν πίσω τον τρόπο με τον οποίο ο διεθνής γκαρντ είχε αποχωρήσει από τον πειραιώτικο σύλλογο.

Αλλωστε η ΚΑΕ Ολυμπιακός τον είχε βραβεύσει πριν από περίπου δύο χρόνια για την προσφορά του στην ομάδα.

Τελικά εκείνος ξέσπασε μετά το μεγάλο σουτ που σημείωσε απόψε, με αποτέλεσμα να στρέψει όλο το γήπεδο εναντίον του που τον αποδοκίμασε μαζικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ