Η αντίδραση του Κλοπ με την «ερωτική φωνή» του μεταφραστή (vid)

Η αντίδραση του Κλοπ με την «ερωτική φωνή» του μεταφραστή (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε μια παύση στη συνέντευξη Τύπου και προς στιγμήν όλοι απόρησαν. Μετά, με μία μόνο ατάκα για τη φωνή του μεταφραστή, έκανε όσους βρίσκονταν στην αίθουσα να «λυθούν» στα γέλια.

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Παρί Σεν Ζερμέν το βράδυ της Τετάρτης (28/11, 22:00) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και στη συνέντευξη Τύπου προ της αναμέτρησης, η… διάθεση του Γιούργκεν Κλοπ έγινε λίγο καλύτερη.

Όχι λόγω κάποιας ερώτησης δημοσιογράφου, όχι γιατί δήλωσε τη χαρά του για το ποδόσφαιρο που παίζουν οι Κόκκινοι, όχι για την αισιοδοξία του για τη συνάντηση με τους Παριζιάνους. Με τι είχε να κάνει αυτός ο ξαφνικός ενθουσιασμός; Με τη φωνή του μεταφραστή! Ίσως και μεταφράστριας, μιας και αυτό δεν γίνεται σαφές.

Την ώρα που εκείνος/η διερμήνευε για χάρη του Γερμανού προπονητή μια ερώτηση, ο 51χρονος έκανε παύση και εν συνεχεία μίλησε για «ερωτική φωνή» στο ακουστικό, κάνοντας άπαντες στην αίθουσα να «λυθούν» στα γέλια και ζητώντας χιουμοριστικά από τον άνθρωπο να επαναλάβει την τελευταία ερώτηση για να ακούσει ξανά αυτή τη φωνή του!

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ